ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Νέος Πρόεδρος στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Επιδαύρου ο Παναγιώτης Τάρταρης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | |
Νέος Πρόεδρος στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Επιδαύρου ο Παναγιώτης Τάρταρης
Φίλες και φίλοι της ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας,

Με τη χθεσινή μαζική προσέλευσή σας στις κάλπες μας κάνατε διπλά ευτυχείς. Πρώτον, διότι κατέστη σαφές πως η μεγάλη παράταξη της κεντροδεξιάς παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό, όπως άλλωστε συμβαίνει επί πολλά έτη. 

Διαθέτει σφυγμό, δυναμική και ισχύ πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεύτερον, διότι κατόπιν της δικής σας εντολής οι Τοπικές Οργανώσεις καθώς και η Νομαρχιακή ανανεώθηκαν σε σημαντικό βαθμό, αναδεικνύοντας νέα πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Σχοινοχωρίτη για την ανάληψη εκ νέου της προεδρίας της ΝΟ.Δ.Ε. Είμαι βέβαιος πως θα οδηγήσει τη ΝΔ στην Αργολίδα σε νέους νικηφόρους αγώνες όπως και έκανε και παλαιότερα. Συγχαρητήρια στα νέα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Τους εύχομαι υγεία και σωφροσύνη ώστε να επιτύχουν στο έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θέλω επίσης να συγχαρώ δημόσια τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη Χρήστο Προσίλη για την ανάληψη της προεδρίας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερμιονίδας. Οι αρχές και το ήθος του αποτελούν εχέγγυο για μία γόνιμη πορεία. Καλή και επιτυχή θητεία εύχομαι επίσης στους εκλεγέντες προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου και Άργους.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο Επιδαύρου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απευθύναμε και προσήλθαν δυναμικά στις χθεσινές αρχαιρεσίες. Με την ψήφο τους ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο την τοπική οργάνωση της Επιδαύρου και έθεσαν τις βάσεις για ένα νέο παραγωγικό ξεκίνημα. Συγχαίρω προσωπικά τα νέα μέλη της Τοπικής Επιτροπής. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και διαβεβαιώνω πως θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Μας ενώνουν κοινοί στόχοι και μαζί θα τους επιτύχουμε, έχοντας ως γνώμονα τις αρχές της παράταξης αλλά την επιθυμία μας να οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία στο φυσικό της ρόλο: Στη διακυβέρνηση της χώρας.

Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Επιδαύρου και δεσμεύομαι να ενισχύσω την παρουσία της με κάθε πρόσφορο μέσο. Κατανοώ απόλυτα ότι ο ρόλος μου είναι πλήρης απαιτήσεων και ευθυνών και είμαι έτοιμος να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο αγώνας μας να είναι νικηφόρος σε όλα τα μέτωπα, όποτε και αν προκύψουν σχετικές εξελίξεις.

Η επόμενη μέρα ήδη ξεκίνησε. Καθήκον μας είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί με πίστη, με όραμα και σύνεση. Μαζί θα βαδίσουμε το δρόμο που οδηγεί στη νίκη, απαλλάσσοντας τη χώρα από την πιο επικίνδυνη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο χρόνος της μετρά αντίστροφα και εμείς θα είμαστε παρόντες, πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα. Για να επιστρέψουμε στην πολιτική σταθερότητα. Για να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις επερχόμενες προκλήσεις. Για τη Δημοκρατία μας και τη Νέα Δημοκρατία μας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Τάρταρης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Επιδαύρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ