ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ανδριανός για τις εσωκομματικές εκλογές: Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών μας βρίσκει ακόμη πιο ενωμένους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | |
Ανδριανός για τις εσωκομματικές εκλογές: Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών μας εκλογών μας βρίσκει ακόμη πιο ενωμένους
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω ολόψυχα να συγχαρώ όλες και όλους όσοι εξελέγησαν στα εσωκομματικά όργανα της Αργολίδας στις χθεσινές εκλογές, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές χάρη στους οποίους ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία, καθώς τα μέλη του κόμματος για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία που είναι απαραίτητη σ’ έναν ζωντανό πολιτικό οργανισμό όπως η Νέα Δημοκρατία. Σε όλες και όλους εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα .

Η επόμενη μέρα των εσωκομματικών μας εκλογών μας βρίσκει ακόμη πιο ενωμένους και δυνατούς, προτάσσοντας όπως πάντα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας στην κοινή μας προσπάθεια για να απαλλαγεί η χώρα από τη σημερινή επικίνδυνη κυβέρνηση, όπως απαιτεί η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων.

Από σήμερα, εντείνουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας για να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία και την πρότασή της, και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα που θα φέρει σύντομα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, που θα φέρει ξανά την ελπίδα, την αισιοδοξία και την προοπτική στην Ελλάδα και τους Έλληνες”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ