ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Η εικόνα από τις Μυκήνες που δυσφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:50:00 μ.μ. |
Η εικόνα από τις Μυκήνες που δυσφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό
 Εικόνες που δυσφημούν τη χώρα μας και αμαυρώνουν το κατεξοχήν εξαγώγιμο, τουριστικό προϊόν της αντικρίζουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι ξένοι κάνουν μια βόλτα στις Μυκήνες, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης ή την Δωδώνη θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι οι αρχαιολογικοί χώροι λειτουργούν χωρίς τουαλέτες. Κι αυτό, διότι το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχει ακόμα προχωρήσει σε προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού, προκείμενου να ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας.
Η ανακοίνωση στις Μυκήνες

Η παρακάτω ανακοίνωση είχε τοιχοκολληθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, οι υπέυθυνοι «σφράγισαν» τις τουαλέτες, με αποτέλεσμα ένας από τους πιο δημοφιλείς αρχαιολογικούς χώρους να μένει φέτος το καλοκαίρι χωρίς χώρους υγιεινής.

O γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φυλάκων Αρχαιολογικών χώρων, κ. Ιωάννης Μαυρικόπουλος, τόνισε πως η προκήρυξη για τις προσλήψεις καθαριστριών για τους αρχαιολογικούς χώρους παραμένει στα συρτάρια του υπουργείο Πολιτισμού και αφήνει στον «αέρα» την καθαριότητα του πολιτιστικού πλούτου της χώρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
Πηγή: newsit.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ