ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου: Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου: Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών
Για μια ακόμη φορά το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ, σκόρπισε το θάνατο και την τρομοκρατία σε αμάχους εφήβους, γυναίκες, παιδιά που μάχονται για μια πατρίδα δική τους.

Για μια ακόμη φορά, οι ΗΠΑ έβαλαν πλάτη, στηρίζοντας τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ μεταφέροντας την πρεσβεία τους από το Τελ-Αβίβ στην Ιερουσαλήμ με πανηγύρια. Οι ΗΠΑ είναι και οι ίδιοι δολοφόνοι, κρατάνε το πιστόλι και αιματοκυλούν τους λαούς της περιοχής για το μοίρασμα της «πίτας».

Ο Παλαιστινιακός λαός για μια ακόμη φορά αντιστέκεται και μάχεται για την ανεξαρτησία του, για το δικαίωμα επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους!

Οι ισραηλινές δυνάμεις δεν κατάφεραν να φιμώσουν το πλήθος των δεκάδων χιλιάδων.

Ένα από τα θύματα της ωμής βίας ενάντια στους διαδηλωτές, είναι ένα κοριτσάκι 8 μηνών που δεν άντεξε τα χημικά, και πριν καλά - καλά στεγνώσει το αίμα του αλλά και των δεκάδων Παλαιστινίων, η Ε.Ε. κάλεσε «όλες τις πλευρές να επιδείξουν μέγιστη αυτοσυγκράτηση». Ντροπή τους! Η υποκρισία τους δεν έχει όρια!

Με τη στάση της, η ελληνική κυβέρνηση, ρίχνει νερό στο μύλο της ισραηλινής επιθετικότητας, καθώς αναβαθμίζει τις οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις της χώρας μας με το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ, ενώ αρνείται να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος, όπως αποφάσισε το Ελληνικό Κοινοβούλιο το 2015.

Στο χορό του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης η «αναβάθμιση των λαών» πνίγεται μέσα σε ποτάμια αίμα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Χρέος μας, των γυναικών των λαϊκών στρωμάτων, του εργατικού λαϊκού κινήματος, είναι να μπει τέρμα στο αιματοκύλισμα των λαών, όσο πιο σύντομα γίνεται. Το χρωστάμε στο λαό της Παλαιστίνης, σ’ όσους αγωνίζονται για το δίκιο τους!

Ο Παλαιστινιακός λαός έχει κάθε δικαίωμα να ζήσει κυρίαρχος στο δικό του κράτος, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή των φυλακισμένων γυναικών και νέων κοριτσιών στα ισραηλινά κάτεργα,

όπως και όλων των Παλαιστινίων πολιτικών κρατουμένων, ιδιαίτερα των ανηλίκων όπως η Άχεντ Ταμίμι.

Δεν θα πάψουμε να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στις Παλαιστίνιες γυναίκες και στις οικογένειες τους στο δίκαιο αγώνα τους, μέχρι την τελική δικαίωσή τους!

Είμαστε πλάι τους!

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ