ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Με ενδιαφέρον στο Ναύπλιο η ημερίδα "Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:12:00 π.μ. |
Με ενδιαφέρον στο Ναύπλιο η ημερίδα "Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές"
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ημέρα της Ευρώπης, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα του Βουλευτικού, ημερίδα με θέμα “H συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης: Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές”.
Σε αυτή την συζήτηση ομιλητές ήταν οι Ευρωβουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ,Νίκος Ανδρουλάκης, Μιλτιάδης Κύρκος και Στέλιος Κούλογλου, ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής επιτροπής στην Ελλάδα κ.Μακροπουλιώτης, ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας Γιώργος Παγουλάτος και ο δ/ντής σύνταξης ''διαΝΕΟσις'' Θοδωρής Γεωργακόπουλος.
 Στην αρχή της ημερίδας παιδιά από το 4ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου διάβασαν το δικό τους μήνυμα προς την Ευρώπη προκαλώντας τα κολακευτικά σχόλια αλλά και τον θαυμασμό των παρευρισκομένων.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι ομιλητές οι οποίοι και ανέπτυξαν θέματα πάνω στις δικές τους εμπειρίες από την συμμετοχή τους σε διάφορα όργανα της Ευρώπης αλλά και κατέθεσαν και την προσωπική τους άποψη άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τα Ευρωπαϊκα θέματα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής και Γιώργος Γαβρήλος, οι στρατιωτικές αρχές του τόπου δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί πολίτες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ