Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Γιάννης Κολιόπουλος: Είστε ΄Αξιοι Συνεχιστές Της Ιστορίας Του Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:40:00 μ.μ. | |
Γιάννης Κολιόπουλος: Είστε ΄Αξιοι Συνεχιστές Της Ιστορίας Του Οίακα Ναυπλίου
Συγχαίρω όλους τους μαχητικούς καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας του Οίακα Ναυπλίου και τον προπονητή τους κύριο Νώντα, τόσο για την ανάδειξή σας ως πρωταθλητές στη Γ΄ Εθνική Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018, όσο και για την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών. 

 Κερδίσατε επάξια και δίκαια τον τίτλο των πρωταθλητών μεταξύ ισχυρών αντιπάλων σας, αλλά οφείλω, να σας συγχαρώ ακόμη και για το εξαιρετικό αθλητικό ήθος - φίλαθλο πνεύμα που σας διέκρινε κατά τους αγώνες.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο του σωματείου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το Γενικό Αρχηγό της ανδρικής ομάδας για την σε καθημερινή βάση υπεύθυνη και συντονισμένη υπηρέτηση των αθλητών σας. Επίσης, για την οικονομική συνεισφορά σας, συμπληρωματικά με αυτήν του Δήμου, των Χορηγών και των Φιλάθλων, που επέτρεψε το εγχείρημα που σχεδιάσατε και υλοποιήσατε, να στεφθεί με επιτυχία.
Με την ευκαιρία αυτή καλώ όλους τους παλιούς αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλημάτων του αθλητικού μας σωματείου, όσους διετέλεσαν μέλη Δ.Σ. και Έφοροι ομάδων καθώς και, όλους τους Ναυπλιείς αλλά και Αργολιδείς φιλάθλους μας, από σήμερα κιόλας με τον τρόπο που αυτοί θα κρίνουν προσφορότερο, να στηρίξουν τη Διοίκηση , τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές μας στο απαιτητικό, δαπανηρό και δύσκολο έργο που θα έχουν να επιτελέσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η σκυτάλη παραλήφθηκε από τους νεώτερους και εύχομαι ως άξιοι συνεχιστές, να φθάσουν ψηλότερα με ακόμη μεγαλύτερες αθλητικές και αγωνιστικές επιτυχίες.

Γ ι ά ν ν η ς Κ ο λ ι ό π ο υ λ ο ς , διατελέσας αθλητής - προπονητής -πρόεδρος του Οίακα Ναυπλίου Α.Ο. ( 1971 - 2012 ). 

 Δηλώνω ότι, παραμένω τακτικό μέλος του Σωματείου και δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με τα διοικητικά .
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ