ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Εξαιρετική η θεατρική παράσταση της ομάδας του Γυμνασίου Αυτενεργώ για τον Σύλλογο ΑμεΑ "Οδύσσεια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:15:00 μ.μ. | |
Εξαιρετική η θεατρική παράσταση της ομάδας του Γυμνασίου Αυτενεργώ για τον Σύλλογο ΑμεΑ "Οδύσσεια"
Την Κυριακή 20 Μαίου στις 11 το πρωί η αίθουσα εκδηλώσεων του Μπουσουλοπούλειου γέμισε από αγάπη για τα άτομα του Συλλόγου ''ΟΔΥΣΣΕΙΑ".
Η θεατρική ομάδα του γυμνασίου ''ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ'' παρουσίασε την παράσταση ''Ο Ερωτοκατάκριτος" δίνοντας όλα τα έσοδα στο σύλλογό μας.
Οι μικροί ηθοποιοί που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τους επαγγελματίες μας πρόσφεραν 2 ώρες γέλιου παρουσιάζοντας τη βραβευμένη έμμετρη διασκευή του ''Ερωτόκριτου'' από τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Βασιλειάδη σε σκηνοθεσία των εκπαιδευτικών τους Ελπίδας Κομιανού και Αναστασίας Σιαχάμη.
Η αίθουσα του Μπουσουλοπούλειου παραχωρήθηκε από τη δευτεροβάθμια Σχολική επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών και τον πρόεδρό της κο Παναγιώτη Σκούφη τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Ντέπυ Δαμασκηνού και κος Παναγιώτης Σκούφης ο δημοτικός σύμβουλος κος Νίκος Δελής και η πολιτευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κα Σόνια Τάνταρου-Κρίγκου.
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ιδιωτικού Σχολείου ''ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ" γιατί δίνουν μαθήματα ζωής στους μαθητές τους.Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει στους μικρούς ηθοποιούς που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους λίγο πριν από τις εξετάσεις τους για να δώσουν χαμόγελο και χαρά στα μέλη του Συλλόγου μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στους μαθητές,καλές δουλειές στη διεύθυνση του σχολείου ,καλή δημιουργική συνεχεια στους εκπαιδευτικούς του ''ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ" και ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι σε όλους.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κοινό καλεσμά μας δίνοντας έτσι αέρα στα πανιά του καραβιού μας ώστε να φτάσει γρηγορότερα στην Ιθάκη μας,

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ