ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Στρατόπεδο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | |
Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Στρατόπεδο Ναυπλίου (βίντεο)
 Σε μια σεμνή τελετή στο στρατόπεδο Μηχανικού (ΚΕΜΧ) Ναυπλίου παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριου, του Διευθυντή του Μηχανικού Υποστράτηγου (ΜΧ ) Νικόλαου Λάλου και άλλων επισήμων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαϊου 2018 η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοικήσεως του ΚΕΜΧ.

Την διοίκηση του στρατοπέδου ανέλαβε ο νέος διοικητής ΣΧΗΣ (ΜΧ) Γεώργιος Γερανιός από τον ΣΧΗ (ΜΧ) Ευάγγελο Δημητρέλη , ο οποίος ευχαρίστησε το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου καθώς και τους οπλίτες του ΚΕΜΧ και τόνισε πως ήταν τιμή του που υπηρέτησε ως διοικητής στο κέντρο δύο χρόνια.
Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το στρατόπεδο Μηχανικού (ΚΕΜΧ) ,όπως κι άλλα κέντρα εκπαιδεύσεως στην Ελλάδα, σταματά να λειτουργεί ως κέντρο εκπαιδεύσεως
Ο απερχόμενος διοικητής ευχαρίστησε επίσης τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο ,τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τους βουλευτές Αργολίδος, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο και όλους τους πολιτικούς της Αργολίδος.
Ο Συνταγματάρχης Ευάγγελος Δημητρέλης υπηρέτησε και διοίκησε το ΚΕΜΧ Ναυπλίου με πάρα πολύ ζήλο και πάθος ,τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε. Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα. Αγαπήθηκε από όλους εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της πόλης του Ναυπλίου κι όχι μόνο.  Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του.
Μετά το πέρας της τελετής της παράδοσης παραλαβής ακολούθησε δεξίωση στον ανακαινισμένο χώρο του εστιατορίου με ανταλλαγή αναμνηστικών
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Γκιόλας και Ι. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ε.Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σ. Μαρίνος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Β.Αλεξόπουλος , Αξιωματικοί και στρατεύσιμοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ