ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Ο Γ. Ανδριανός στα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Πάρι Πρέκα στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Ο Γ. Ανδριανός στα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Πάρι Πρέκα στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Πάρι Πρέκα στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο.

Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Εθνικής Πινακοθήκης και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Παραρτήματός της εδώ στο Ναύπλιο για την προετοιμασία και τη διοργάνωση αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης.

Και βεβαίως, μ' αυτή την ευκαιρία θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω ξεχωριστά τη διευθύντρια της Πινακοθήκης κυρία Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα τόσο για τη συνολική προσφορά της στον πολιτισμό, όσο και πιο συγκεκριμένα για την αγάπη της στο Ναύπλιο και την Αργολίδα και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει πραγματοποιήσει το Παράρτημα της Πινακοθήκης στο Ναύπλιο υπό τη δική της φροντίδα και καθοδήγηση.
Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια σειρά από έργα του σημαντικού εικαστικού Πάρι Πρέκα που τονίζουν την ομορφιά της ελληνικής φύσης, αλλά και του παραδοσιακού ελληνικού ανθρωπογενούς τοπίου. Είναι έργα που δημιουργούν έναν γόνιμο διάλογο με το Ναύπλιο και την Αργολίδα, ιδιαίτερα μάλιστα σ' αυτή την εποχή, στα μέσα της άνοιξης, όπου η ομορφιά του τόπου μας αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο.

Ταυτόχρονα, είναι έργα που υπογραμμίζουν την ανάγκη όλοι μας, από τη θέση του και με τις δυνάμεις του ο καθένας, να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη της αισθητικής, της ομορφιάς που τόσο απλόχερα μας παρέχει η φύση, μέσω του πολιτισμού σε όλες του τις μορφές και στην καθημερινότητά μας.

Μ' αυτές τις σκέψεις, εύχομαι την έκθεση αυτή να την απολαύσουν όσο γίνεται περισσότεροι επισκέπτες.

Για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της, και καλή συνέχεια στις αξιόλογες πρωτοβουλίες της Εθνικής μας Πινακοθήκης”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ