ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μια …εκρηκτική πρωτιά για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αργολίδας στο «Πανηγύρι πειραμάτων» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Μια …εκρηκτική πρωτιά για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Αργολίδας στο «Πανηγύρι πειραμάτων»
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθηκε ο διαγωνισμός πειραμάτων φυσικών επιστημών «Πανηγύρι πειραμάτων» στο 1ο γυμνάσιο Ναυπλίου την Παρασκευή 11/5 όπου συμμετείχαν τα περισσότερα σχολεία του νομού.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε για πρώτη φορά και το σχολείο μας (Ε.Ε.Ε.Γ.Λ Αργολίδας) με μια ομάδα τριών μαθητών αποτελούμενη από τους Καχριμάνη Δημήτρη, Μαρία – Ειρήνη Ηλία και Παπαϊωάννου Γιώργο υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, φυσικού κ. Μητάκη Γεώργιου
Οι μαθητές έλαβαν μέρος με ένα πείραμα Χημείας και κατά γενική ομολογία εντυπωσίασαν, κερδίζοντας παράλληλα και το 1ο βραβείο! Το πείραμα είχε τίτλο «Η οδοντόπαστα του ελέφαντα» και εκτελέστηκε από τους μικρούς επιστήμονες με μεγάλη ακρίβεια,ωριμότητα και προσοχή στους κανόνες ασφαλείας Το κοινό απότελούσαν μαθητές από όλα τα σχολεία, οι οποίοι στη συνέχεια ψήφισαν το πείραμα της αρεσκείας τους, με κριτήριο την πρωτοτυπία και τον εντυπωσιασμό και μας έφεραν στην πρώτη θέση ανάμεσα σε πολύ άρτια σχεδιασμένα και εκτελεσμένα πειράματα.
Οι μαθητές μας απέδειξαν με τον τρόπο αυτό τις μεγάλες τους δυνατότητες και ότι με την κατάλληλη παρότρυνση και καθοδήγηση μπορούν να επιτύχουν τους υψηλότερους στόχους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ