ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Έκκληση του Γιώργου Ψυχογυιού για συμμετοχή στον Πανναυπλιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |
Έκκληση του Ψυχογυιού για συμμετοχή στον Πανναυπλιακό
Με τη δήλωσή μου αυτή θέλω να απευθυνθώ προς όλους όσους θέλουν πραγματικά και ειλικρινά να βοηθήσουν με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ και να τους καλέσω να συμμετάσχουν στη λειτουργία και καθημερινότητα του συλλόγου, από όποιο πόστο και με όποιο τρόπο επιθυμούν, ισότιμα και από την ίδια αφετηρία. 

Η πρόσκλησή μου αυτή αφορά τους ΠΑΝΤΕΣ, χωρίς αποκλεισμούς και εμπάθειες, που μόνο κακό κάνουν στο σύλλογο. Άλλωστε, ο Πανναυπλιακός μεγαλούργησε και έγραψε ιστορία μόνο όταν ήταν ενωμένος.

Οποιοσδήποτε λοιπόν θέλει να συμμετάσχει ενεργά στο σύλλογο, μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μου άμεσα, αφού πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, ανάλογα βέβαια και σε ποια κατηγορία θα βρισκόμαστε. Σ'αυτό το σημείο ενημερωτικά αναφέρω ότι έχω έρθει σ'επαφή και με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για το θέμα αυτό, σε καλό κλίμα και είμαι εν αναμονή της άφιξής του και των προτάσεών του.

Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι σ'αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ας αφήσουμε πίσω πικρίες, εμπάθειες, προκαταλήψεις, προσωπικές αντεγκλήσεις και ότι άλλο μας χωρίζει και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι για να κάνουμε και πάλι δυνατό και μεγάλο τον ιστορικό σύλλογο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ