ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ερώτηση Ανδριανού στη Βουλή για τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | | |
 Ερώτηση Ανδριανού στη Βουλή για τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούνται από τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Τα υφιστάμενα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έχουν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την αδυναμία κάλυψης της πρωινής βάρδιας. Για την κάλυψη των αναγκών διακομιδής χρησιμοποιούνται σ’ αυτή την περίπτωση ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Λυγουριού δημιουργώντας έτσι πολλαπλά προβλήματα καθώς, πέραν της απόστασης και του συνεπαγόμενου χρόνου ανταπόκρισης, τα ασθενοφόρα αυτά πρέπει να μεταφέρουν ασθενή και συνοδό ιατρό προς την κατάλληλη Νοσηλευτική Μονάδα (συνήθως στο Ναύπλιο ή το Άργος) και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Κρανίδι τον συνοδό ιατρό.

Τονίζεται ακόμη ότι τα κενά αυτά δεν μπορούν να καλυφθούν από την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά σε οδηγούς ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου ώστε να εξυπηρετούνται ακώλυτα τα περιστατικά χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ