ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Βούλιαξε το Ναύπλιο από κόσμο για την Πρωτομαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:03:00 μ.μ. |
Βούλιαξε το Ναύπλιο από κόσμο για την Πρωτομαγιά
 Λίγο ο καλός καιρός, λίγο, η έκθεση των πολυτελών σκαφών, λίγο η ομορφιά της πόλης, λίγο η πρωτομηνιά,  λίγο... έλειψε να βουλιάξει το Ναύπλιο από τον κόσμο την Πρωτομαγιά.

Ορδές τουριστών, επισκεπτών, και ντόπιων κατέκλυσαν την Αργολική πρωτεύουσα δημιουργόντας σε πολλές περιπτώσεις το αδιαχώρητο.
Τα γραφικά σοκάκια τ΄Αναπλιού γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο, το λιμάνι με τα πολυτελή γιοτ έκλεψαν την παράσταση, καφετέριες και ταβέρνες ήταν sold out μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ ακόμη και τα πάρκα της πόλης επέλεξαν πολλοί επισκέπτες για να αναπαυθούν.
Οι επαγγελματίες της εστίασης, των ξενοδοχείων και γενικά των τουριστικών καταστημάτων είδαν πραγματικά άσπρη μέρα σήμερα αφού κατακλύστηκαν στην κυριολεξία από τον κόσμο.Η ίδια εικόνα και στις κοντινές παραλίες που πολλοί επέλεξαν να συνδυάσουν και το πρώτο τους μπάνιο.
Το Ναύπλιο φέτος συγκεντρώνει την προτίμηση πολλών επισκεπτών και αυτό φαίνεται πως θα συνεχιστεί και όλο το καλοκαίρι, σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις ελληνικών και ξένων πρακτορείων τουρισμού.
Οι φυσικές ομορφιές, το καλό φαγητό, η ιστορία, οι πολλές ανταλλακτικές για επισκέψεις σε κάστρα και αρχαιολογικούς χώρους, η θάλασσα, αλλά και οι ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ιστορική Πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας μαγνητίζουν τους επισκέπτες της πιο τουριστικής πόλης της Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ