ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Παράπονα επισκέπτη του αρχαιολογικού χώρου του Θεάτρου Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. |
Παράπονα επισκέπτη του αρχαιολογικού χώρου του Θεάτρου Επιδαύρου
 Την έντονη δυσαρέσκιά του εκφράζει μέσα από επιστολή αναγνώστης μας ο οποίος επισκέφθηκε με την οικογένεια του τον αρχαιολογικό χώρο του Θεάτρου Επιδαύρου. Στην επιστολή του αναφέρει: 

"Επισκεφτήκαμε τις προάλλες το θέατρο της Επιδαύρου, τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο...

Αφού πληρώσαμε το εξωφρενικό ποσό των 12 ευρώ/άτομο (!!!) επισκεφτήκαμε το θέατρο και το μουσείο. Καθώς γυρίζαμε, η ζέστη ήταν έντονη και φεύγοντας από το χώρο, πλησιάζοντας στην έξοδο, διψάσαμε. 

Ζητήσαμε νερό στην καντίνα και μας είπαν ότι δεν έχουν και ότι νερό υπάρχει μόνο στο εστιατόριο δίπλα στο μουσείο όπου θα έπρεπε να γυρίσουμε πάλι πίσω, να πάρουμε την ανηφόρα για να βρούμε νερό. Ρωτήσαμε και σε μία καντίνα λίγο πιο κάτω και μας είπαν το ίδιο.

Προφανώς και το βρήκαν πιο συμφέρον να πουλάν στους τουρίστες χυμούς με 4 και 5 ευρώ (με μηδενικό κόστος σχεδόν, φτιαγμένους από πορτοκάλια περισσευούμενα που προοριζόταν για πέταμα). 

Δεν έχω ξαναδεί καντίνα που να μην πουλάει νερό, πόσο μάλλον σε έναν αρχαιολογικό χώρο στην ύπαιθρο. Πρόκειται για προφανή παρανομία και λαμογιά για την αντιμετώπιση της οποίας θα πρέπει να δράσουν άμεσα οι δημοτικές αρχές της Επιδαύρου και νομαρχιακές αρχές της Αργολίδας.

ΥΓ. Το εισιτήριο των 12 ευρώ/άτομο που πληρώσαμε προσερχόμενοι αυτοβούλως στο χώρο έκδοσης των εισιτηρίων, δεν το έλεγξε ποτέ κανείς. Δεν υπήρχε προσωπικό πουθενά ούτε μπάρες εισόδου. Κάποιος κάλλιστα θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς να πληρώσει. 

Βλέπεις ένα μεγαλοπρεπές αρχαίο ελληνικό θέατρο και παράλληλα συνειδητοποιείς ότι βρίσκεται σε ένα νέο ελληνικό κατακαημένο κράτος υπό διάλυση, παραδομένο σε κάθε λογής αυθαιρεσίες"

Αναγνώστης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ