ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ανδριανός: Ο Βασίλης Χαραμής έχει μια εμβληματική θέση προσφοράς στον πολιτισμό του Ναυπλίου και της Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:00:00 μ.μ. |
Ανδριανός: Ο Βασίλης Χαραμής έχει μια εμβληματική θέση προσφοράς στον πολιτισμό του Ναυπλίου και  της Αργολίδα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρέστη στις εκδηλώσεις εις μνήμην του Βασίλη Χαραμή που διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Σύλλογος «Παλαμήδης». Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο, τον Σύλλογο «Παλαμήδης», όλες και όλους όσοι είχαν την πρωτοβουλία και εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτού του διήμερου εκδηλώσεων.

Ο Βασίλης Χαραμής, τον οποίο τιμάμε αυτές τις δύο μέρες,έχει με τη μακρά και δημιουργική ζωή του και το πολύπλευρο έργο του μια εμβληματική θέση προσφοράς στον πολιτισμό του Ναυπλίου και ευρύτερα της Αργολίδας.

Χάρη στην ακόρεστη αγάπη του για τη μουσική και τον πολιτισμό, αλλά επίσης και χάρη στο ήθος και την φιλοπονία του, μας κατέλιπε μια ακμαία παράδοση τεκμήρια της οποίας θα μείνουν ζωντανά για τις γενιές του μέλλοντος. Οι χορωδίες και τα μουσικά σχήματα τα οποία ίδρυσε και διηύθυνε, οι πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες του για τη μουσική εκπαίδευση των Αργολιδέων, η σημαντική συμβολή του ως εκπαιδευτικός και διευθυντής του ιστορικού Γυμνασίου του Ναυπλίου είναι ανεκτίμητες παρακαταθήκες για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. 

Είναι για όλους μας μια πηγή υπερηφάνειας και παραδειγματισμού. Πηγή συνειδητοποίησης της ευθύνης όλων μας να συμμετέχουμε ενεργά και δημιουργικά στην κοινή υπόθεση για τον τόπο μας, με την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός είναι ο άρρηκτος δεσμός αξιών και ιδανικών που μας κρατά ενωμένους, αλλά και συνέχει το παρόν, με το παρελθόν και το μέλλον ενός λαού».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ