ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Γ.Ανδριανός: Οι Θράκες της Αργολίδας κρατάτε ζωντανή την παράδοση του τόπου της απώτερης καταγωγής τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | |
Γ.Ανδριανός: Οι Θράκες της Αργολίδας κρατάτε ζωντανή την παράδοση του τόπου της απώτερης καταγωγής τους
 “Θέλω να συγχαρώ τον Σύλλογο Θρακών Αργολίδας, την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Έχει ιδιαίτερη αξία, σημασία και συμβολισμό το γεγονός ότι ακριβώς σ' αυτή την πολλαπλά δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και την κοινωνία μας, θυμόμαστε και τιμάμε αυτή την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δυτικής Θράκης στη μητέρα πατρίδα.

Σήμερα, με την προκλητικότητα των γειτόνων μας να βρίσκεται σε επικίνδυνα επίπεδα, το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση και με μία φωνή είναι ένα και ξεκάθαρο: ούτε σπιθαμή ελληνικής γης δεν θα αφήσουμε να αμφισβητηθεί. Κανείς δεν μπορεί να θεωρεί την οικονομική κρίση και τις έντονες διαφωνίες μεταξύ των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων ως έλλειμμα βούλησης και αποφασιστικότητας ολόκληρου του έθνους να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, το χώμα που με αίμα ηρώων και μαρτύρων απελευθερώθηκε.

Είναι γι' αυτό πολύ σημαντικό ότι οι Θράκες της Αργολίδας κρατάτε ζωντανή την παράδοση του τόπου της απώτερης καταγωγής σας. Η παράδοση αυτή, τόσο ως παρακαταθήκη, όσο και ως ζωντανός οργανισμός που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέο δημιουργικό περιεχόμενο, είναι το πλέγμα που ενώνει τους ανθρώπους μιας κοινωνίας, αλλά και συνδέει το παρόν της με το παρελθόν και το μέλλον με δεσμούς αξιών και ιδανικών. Είναι η πηγή του νοήματος και του προσανατολισμού της ατομικής και συλλογικής μας δράσης, ο ασφαλής γνώμονας που μας επιτρέπει, όπως και στους προγόνους μας, να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ