ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Απίστευτο: Σε Ινδία και Ιράν βρέχει...ψάρια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. |
Απίστευτο: Σε Ινδία και Ιράν βρέχει...ψάρια (βίντεο)
 Η βροχή ιχθύων και μη πτηνών έχει αναφερθεί στην ιστορία. Τον πρώτο αιώνα μ.Χ., ο Ρωμαίος φυσιοδίφης Πλίνιος ο Πρεσβύτερος κατέγραψε καταιγίδες βατράχων και ψαριών.


Το 1794, οι Γάλλοι στρατιώτες είδαν τους βατράχους να πέφτουν από τον ουρανό κατά την ισχυρή βροχή της Λιλ στη Γαλλία. Οι αγρότες Yoro της Ονδούρας ισχυρίζονται ότι υπάρχει «βροχή ψαριών» κάθε καλοκαίρι, ένα φαινόμενο που ονομάζουν Lluvia de Peces. Και τελευταία τέτοιες «βροχές» αναφέρθηκαν στο Ιράν, την Κίνα και την Ινδία.

Σύμφωνα με μάρτυρες, μικρά ψάρια – τα ίδια είδη και το ίδιο μέγεθος – έπεσαν από τον ουρανό και κάλυψαν τοδρόμο στο Golpayegan, στην ιρανική επαρχία Isfahan, στις 24 Απριλίου 2018. 

Το φαινόμενο αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας βαριάς θύελλας. Μία από τις πολλές εξηγήσεις γι ‘αυτό το παράξενο φαινόμενο είναι οτι ένας ανεμοστρόβιλος έβγαλε τα ψάρια από τα ύδατα στον αέρα … Υπάρχει ένα φράγμα και μια μεγάλη δεξαμενή μόλις 18 χλμ. Νοτιοανατολικά της πόλης Golpayegan. Τα ψάρια πετούσαν από εκεί;

Τρία βίντεο έχουν καταγραφεί στην Κίνα και την Ινδία τις τελευταίες ημέρες, που δείχνουν εκατοντάδες ψάρια να καλύπτουν ολόκληρους δρόμους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ