ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ναύπλιο, Καλαμάτα και Κυκλάδες οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. |
Ναύπλιο, Καλαμάτα και Κυκλάδες οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Στα ίδια με τα περσινά επίπεδα αναμένεται η έξοδος των Αθηναίων από τα ΚΤΕΛ Κηφισού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μέχρι και αύριο το απόγευμα, οπότε θα κορυφωθεί η κίνηση, θα αναχωρήσουν περίπου 50.000 συμπολίτες μας, ενώ σε μόλις 10% ανέρχεται η αύξηση σε σχέση με τα υπόλοιπα σαββατοκύριακα του χρόνου. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια για το τριήμερο ανέρχονται στα 245.

Την τιμητική της έχει η Πελοπόννησος και ειδικά η Καλαμάτα και το Ναύπλιο.

Οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων μία ώρα νωρίτερα, όπως συνιστούν οι εργαζόμενοι, για να μην δημιουργηθεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2010 έως σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί καμία αύξηση στα εισιτήρια των υπεραστικών λεωφορείων.

Πρώτα σε προτίμηση και τα νησιά των Κυκλάδων

Τα νησιά των Κυκλάδων έρχονται επίσης, πρώτα σε προτίμηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Σύμφωνα με τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που έχουν γίνει για το ερχόμενο τριήμερο η Πάρος έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Μήλος και η Τήνος.

Ελαφρώς αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση και προς τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, αλλά και προς την Κρήτη, όπου η οικονομική επιβάρυνση των ταξιδιωτών θα είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων τη στιγμή που η πληρότητα των πλοίων προς τα νησιά των Κυκλάδων θα κυμανθεί μεταξύ 80 και 90% προς τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη υπολογίζεται πως θα είναι περίπου στο 70% χωρίς να αποκλείεται, ότι για κάποιους προορισμούς πιθανόν να ξεπεράσει το ποσοστό αυτό ανάλογα με τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα και με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δέσποινα Μπαρδάκου – Νεκτάριος Ανδριόπουλος

Πηγή:athina984.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ