ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας: Μας έχει συνηθίσει η Κυβέρνηση σε ψέματα αλλά κάποιες φορές ξεπερνάει και τον εαυτό της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |
Λαϊκή Ενότητα Αργολίδας: Μας έχει συνηθίσει η Κυβέρνηση σε ψέματα αλλά κάποιες φορές ξεπερνάει και τον εαυτό της
 Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ότι τάχα βγαίνουμε από τα μνημόνια κι ότι τάχα θα αυξηθούν οι κατώτεροι μισθοί.

Παράλληλα η κυβέρνηση δέχτηκε τον κ. Γκουρία, επικεφαλής του ΟΟΣΑ, ως τον άνθρωπο ο οποίος επιβράβευσε περισσότερο από όλους την πολιτική της και του οποίου οι δηλώσεις αποτελούν στήριξη του κυβερνητικού έργου.

Τι ζητάει όμως ο ΟΟΣΑ ως συνέχεια της κυβερνητικής πολιτικής και κατά πόσο οι προτάσεις του συνάδουν με τις κυβερνητικές υποσχέσεις προς τον λαό;

Ο ΟΟΣΑ προτείνει αύξηση του ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα είδη, άρα αύξηση του κόστους ζωής, αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 4 έτη (δηλαδή να φτάσει στα… 71 χρόνια!) και μείωση ουσιαστικά του κατώτατου μισθού, αφού η πρόταση για προσλήψεις προσωπικού με βάση τον «υποκατώτατο» μισθό ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, θα οδηγήσει στην μείωση του μισθού συνολικά και σε μεγαλύτερη εργοδοτική αυθαιρεσία, δεδομένου ότι θα ανάψει το πράσινο φως για απολύσεις και νέες προσλήψεις με τον «υποκατώτατο» μισθό.

Μας έχει συνηθίσει η Κυβέρνηση σε ψέματα αλλά κάποιες φορές ξεπερνάει και τον εαυτό της.

Η τακτική που ακολουθεί είναι: «Σας υπόσχομαι τον παράδεισο και προετοιμάζω την κόλαση.»

Ο Γκουρία δεν ήρθε για καλό κι όπως ξέρουμε, επειδή αναφερθήκαμε στην κόλαση, ο διάβολος κρύβεται πάντα στην λεπτομέρεια.

Τα σχέδια τους όμως θα μείνουν στα χαρτιά αρκεί ο ελληνικός λαός να καταλάβει και να ανατρέψει με τους αγώνες του τους σχεδιασμούς τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ