ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ανδριανός: Απότιση τιμής στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:51:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Απότιση τιμής στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων αστυνομικών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση ενώπιον αυτού του μνημείου και όσων αυτό συμβολίζει. Και θέλω ολόψυχα να συγχαρώ τους Αστυνομικούς υπαλλήλους γι' αυτή την πρωτοβουλία, το ΔΙΕΚ Επιδαύρου και τον γλύπτη και εκπαιδευτή του τμήματος λιθοξόων του Δημοσίου ΙΕΚ Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνο Βούσουρα, τους αδελφούς Καλημέρη και την εταιρία Γαλάνη-Κωστάκη που προσέφερε την πρώτη ύλη του μνημείου και βεβαίως το Μουσικό σχολείο Αργολίδας για τη συμμετοχή του στην τελετή αυτή.

Είναι μια προσήκουσα απότιση τιμής στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον της υπεράσπισης της ζωής, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών, τόσο σε ολόκληρη τη χώρα, όσο κι εδώ στην Αργολίδα τον Χρήστο Πουλόπουλο, τον Γιάννη Καραβάσιο, Θανάση Τριμπόνια, και τον Νίκο Πιτερό.

Είναι μια ηχηρή υπόμνηση αυτής της θυσίας, και ταυτόχρονα η ηχηρή υπόμνηση του χρέους που έχουμε ως κοινωνία να αναγνωρίζουμε έμπρακτα την ανεκτίμητη προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, διασφαλίζοντας πρώτα απ' όλα στην πράξη τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ασφαλή επιτέλεση του καθήκοντος.

Και θέλω μ' αυτή την ευκαιρία, και διερμηνεύοντας πιστεύω τα αισθήματα ολόκληρης της τοπικής μας κοινωνίας, να διαβεβαιώσω τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας ότι γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τις συχνά υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε, αλλά και τις πρόσθετες δυσκολίες που έχετε συχνά να αντιμετωπίσετε, όπως για παράδειγμα με τα σημαντικά κενά σε προσωπικό, τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και τις πρόσθετες και πολύπλευρες αρνητικές συνέπειες της κρίσης.

Με τις σκέψεις αυτές λοιπόν, θέλω για μια ακόμη φορά να συγχαρώ όλους όσους είχαν την πρωτοβουλία και συνέβαλαν στην ανέγερση αυτού του μνημείου, και να ευχηθώ κάθε ασφάλεια στην επιτέλεση του καθήκοντος”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ