Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Τα ΕΠΑΛ αλλάζουν και δημιουργούν με την στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. | |
 Τα ΕΠΑΛ αλλάζουν και δημιουργούν με την στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων
 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ναυπλιέων υπήρξε αρωγός στην προσπάθεια των ΕΠΑΛ Ναυπλίου, Άργους και Κρανιδίου καθώς και στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους για την ανάπτυξη του προγράμματος «Μεταλυκειακό Έτος –Τάξης Μαθητείας» αποβλέποντας στην εκπαίδευση στο χώρο εργασίας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Χθες το απόγευμα σε ημερίδα με θέμα «Μεταλυκειακό Έτος –Τάξης Μαθητείας», παρουσία του υφυπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβάνη, μεταφέρθηκε στους παρευρισκομένους η θετικότατη εκτίμηση του θεσμού και της ένταξης εκπαιδευομένων στον Δήμο, εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου,.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Δήμος Ναυπλιέων δημιούργησε 20 θέσεις εργασίας- μαθητείας, πολύ περισσότερες από τον αριθμό των ενδιαφερομένων. Η αγάπη με την οποία ο Δήμος Ναυπλιέων αγκάλιασε τον θεσμό τα δύο αυτά χρόνια επιβραβεύτηκε με το μοναδικό «αναμνηστικό συμμετοχής» που απενεμήθη από πλευράς διοργανωτών σε Δήμο της περιοχής.Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ