ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Θετικά τα σχόλια για την αστυνόμευση με χρήση ποδηλάτων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. |
Θετικά τα σχόλια για την αστυνόμευση με χρήση ποδηλάτων στο Ναύπλιο
 Διανύουμε ήδη το τρίτο έτος εφαρμογής της αναφερόμενης στο θέμα δράσης και τα θετικά σχόλια από επισκέπτες , καταστηματάρχες , πολίτες και φορείς της πόλης του Ναυπλίου , έρχονται να επιβεβαιώσουν την επιτυχία της αναφορικά με την ταχεία εξυπηρέτηση και την βελτίωση της ικανότητας της Αστυνομίας , να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους και φυσικά στην προσπάθεια της αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων τους .

Οι ποδηλάτες μας κατέχοντας γνώση , αστυνομική εμπειρία , διάθεση , παράστημα, αντοχή και εφοδιασμένοι πρόσφατα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με δύο νέα υπερσύγχρονα ποδήλατα, δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο στην αστυνόμευση και στην καθημερινότητα της πρωτεύουσας του Νομού μας.

Ως Ένωση Αστυνομικών ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και τον Προϊστάμενο του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για την αγάπη και το ενδιαφέρον με το οποίο αγκάλιασαν την εν λόγω δράση, ενώ παράλληλα συγχαίρουμε τους ποδηλάτες μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά και ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ