ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Με 21 ψήφους υπέρ και 7 λευκά ψηφοδέλτια, το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, εξέλεξε νέο πρόεδρο. Πρόκειται για τον κ. Αναστάσιο Κοντογιώργου.

* Ημερίδα προστασίας της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα-Καρέτα, οργανώνει ο Δήμος Ελαφονήσου, αύριο, στις 5 το απόγευμα.

* Άγιο είχαν οι οδηγοί και οι επιβάτες, τριών αυτοκινήτων. Συγκρούστηκαν, χθες στο Χιλιομόδι, υπέστησαν σχεδόν ολικές, υλικές ζημιές, αλλά οι άνθρωποι βγήκαν σώοι και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας.

* Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του, «όπως τα έζησα 1981-1993», διοργανώνει ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για το βιβλίο του Λάκωνα πολιτικού, θα μιλήσει ο καθηγητής Νίκος Αλεβιζάτος.

* Ο σύλλογος αστροφυσικής, αστρονομίας και μηχανικής Ασέας, εγκαινιάζει το θερινό πρόγραμμα παρατηρήσεων, στο Αστεροσκοπείο Ασέας, με την πρώτη βραδιά, στις 12 Μαίου.
Διαφημιστική καταχώρηση

* Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα, «συζητάμε για την επιστήμη και την καινοτομία και για το πώς μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο», θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

* «Σύγχρονες προσεγγίσεις για τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας«, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαίου, σε ξενοδοχείο στο Κοραβοστάσι Οιτύλου και απευθύνεται σ’ όλους της ιατρούς της Λακωνίας.

* Το 3ο πανελλήνιο εκπαιδευτικό συνέδριο, θα γίνει στο Γύθειο, 4 με 6 Μαίου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο, στις 6,30, στο ιστορικό κέντρο πολιτισμού Ανατολικής Μάνης, στο Γύθειο.

* Εκδήλωση για την συμπλήρωση 100 χρόνων απ’ την ίδρυση και λειτουργία της ελληνικής μαθηματικής εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 6,30, στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής του ΕΜΠ κ. Ανάργυρος Φελούρης.


σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ