Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Έτοιμος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων - Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας - Κατάδυσης (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Α.Κ)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. |
Έτοιμος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων - Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας - Κατάδυσης (ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Α.Κ)
Mε την από 03 Απριλίου 2018 Νο.182/2018 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών οριστικοποιήθηκε η σύσταση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΛΙΕΙΑΣ & ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ με τον διακριτικό τίτλο “ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Α.Κ”. 

Η Πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ Kα Μαίρη Καλακώνα-Παυλίδου και σύσσωμο το προσωρινό Δ.Σ ευχαριστούν θερμά τα 67 ιδρυτικά μέλη του νεοσύστατου Συνδέσμου για την αμέριστη συμπαράσταση τους και βοήθεια στο να προχωρήσει άμεσα και με ταχείς ρυθμούς η σύσταση του Συνδέσμου.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλα τα νέα εγγεγραμμένα μέλη από όλη την Ελλάδα που αντιλαμβανόμενα τις πιέσεις που δέχεται ο κλάδος συμπορεύονται πλέον όλο και περισσότερο με τον Σύνδεσμο μεταφέροντας το ενωτικό κλίμα που απαιτείται να έχει ο κλάδος. Στόχος του σωματείου μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας και η ανάδειξη των ζητημάτων της αλιείας και της κατάδυσης που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.
Το προσωρινό Δ.Σ του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.ΑΚ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης «BOAT & FISHING SHOW 2018», για την δωρεάν χορηγία – φιλοξενία των χώρων-περιπτέρων που παραχώρησαν στον σύνδεσμο κατά την διάρκεια της έκθεσης και για την γενικότερη βοήθειά τους. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική. Ο Σύνδεσμος το συντομότερο δυνατό θα προχωρήσει σε αρχαιρεσίες με σκοπό την ανάδειξη του νέου Δ.Σ που για την επόμενη 3ετία θα αναλάβει να οδηγήσει τον σύνδεσμο με αρχές και θέσεις που θα αρμόζουν στον χώρο των Εμπόρων – Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να εγγραφούν στον σύνδεσμο και με την ψήφο τους να συμβάλλουν στην διαμόρφωση ασφαλούς πλαισίου για την αλιεία και τους χιλιάδες ενασχολούμενους με αυτήν. Η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική!
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαίρη Καλακώνα – Παυλίδου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Κασάμπαλης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αχιλλέας Βουνάτσος
ΤΑΜΙΑΣ: Μαριέττα Αλυσανδράτου
ΜΕΛΟΣ: Παναγιώτης Σημαιοφορίδης
ΜΕΛΟΣ: Λευτέρης Σκαλής
ΜΕΛΟΣ: Βασίλης Σκαλής

Web : www.pansekak.gr, e-mail : pansekak@gmail.com , Mobile : 6978162699
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ