Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Γιάννης Μαλτέζος: Να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τον τερματισμό της άθλιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Γιάννης Μαλτέζος: Να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τον τερματισμό της άθλιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
 Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαίου.

Ήταν εξαιρετικά μεγάλη η συμμετοχή των νεοδημοκρατών στις εκλογές αυτές, όπως σημαντικά μεγάλος ήταν και ο αριθμός εκείνων που με επέλεξαν, εκλέγοντάς με πρώτο ανάμεσα στους συνέδρους με 1.296 ψήφους.

Η συμμετοχή στις εκλογές αλλά και τα αποτελέσματα αυτών παράγουν έντονα πολιτικά μηνύματα: Ανανεώνουν την εμπιστοσύνη του κόμματος στον αρχηγό μας, επιβεβαιώνουν ότι η κοινωνία έχει πια την ετοιμότητα και τη θέληση να διεκδικήσει αποφασιστικά τον τερματισμό της άθλιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την επιστροφή στις αξίες της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, και το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές αποδείχθηκε ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης και εσωστρέφειας.

Επίσης επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ότι τα μέλη της παράταξής μας είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι, αποφασίζοντας κυρίαρχα, ανεμπόδιστα, μακριά από δεσμεύσεις και ατομικές μικροπολιτικές.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η αντιπροσώπευση της Νέας Δημοκρατίας στα επερχόμενα δύο συνέδρια από εμένα και τους εννέα συνεκλεγέντες μου θα είναι ουσιαστική, καίρια και αντιπροσωπευτική, σεβόμενοι την αξία της κάθε ψήφου με την οποία μας τιμήσατε.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη τιμή την οποία μου έκανε ορίζοντάς με το 2016 Πρόεδρο Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου. Η θέση αυτή καταργήθηκε την 13η Μαίου 2018, όπως προβλέπει ο νέος Κανονισμός Πανελλαδικής Οργάνωσης. Ευχαριστώ για τη συνεργασία το Γραμματέα Στέλιο Κονταδάκη και όλα τα στελέχη του Οργανωτικού και βεβαίως όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου σε όλη την Πελοπόννησο, τους Προέδρους και τα μέλη των ΝΟΔΕ, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜΤΕ, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος. Δηλώνω δε παρών και στις επόμενες μάχες του κόμματος, όποτε τούτο μου ζητηθεί.

Γιάννης Μαλτέζος
Δικηγόρος
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ