ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Με ενδιαφέρον η ημερίδα από την "Αλληλεγγύη" στο Άργος: “Τα δικαιώματα των ασθενών μακροχρόνιων παθήσεων”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:25:00 μ.μ. | |
Με ενδιαφέρον η ημερίδα από την "Αλληλεγγύη" στο Άργος: “Τα δικαιώματα των ασθενών μακροχρόνιων παθήσεων”
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Μαϊου 2018 ημερίδα – ενημέρωση με θέμα: “Τα δικαιώματα των ασθενών μακροχρόνιων παθήσεων” .

Η ημερίδα έλαβε χώρα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Για το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα μίλησαν η κ. Ζωή Γραμματόγλου (Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ) – Πρόεδρος Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών) και η κ. Μαρία Σκορδίλη (Δικηγόρος Αθηνών-Διαμεσολαβήτρια, LL.M. Information Technology & Commercial Law (University of Southampton Diploma in Negotiations), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Οι ομιλήτριες αναφέρθηκαν λεπτομερώς στα δικαιώματα των νοσοκομειακών ασθενών, στην σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας, καθώς επίσης και στη προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης, η κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου Καρδιολόγος, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου , Αναπλ.Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, ο κ. Γιώργος Σαρρής Δημοτικός Σύμβουλος καθώς και πλήθος κόσμου.

Στον απόηχο της εξαιρετικής αυτής ημερίδας ας κρατήσουμε μέσα μας ότι κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη φροντίδα του με σεβασμό στο πρόσωπό του και τις πεποιθήσεις του και ότι είναι αναντίρρητο το δικαίωμα διατήρησης της ηθικής και σωματικής αξιοπρέπειάς του
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ