ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Γ. Μανιάτης: Το ΕΠΑΛ πυλώνας επαγγελματικής καταξίωσης για τη νέα γενιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Το ΕΠΑΛ πυλώνας επαγγελματικής καταξίωσης για τη νέα γενιά
 Προς τους Διευθυντές 1ου ΕΠΑΛ Άργους, 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου, 1ου ΕΠΑΛ Κρανιδίου, 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους

Αγαπητοί φίλοι,

Αγαπητά παιδιά,

λυπάμαι που δεν μπορώ να είμαι μαζί σας σήμερα λόγω της παρουσίας μου στη Βουλή για τη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών με θέμα την οικονομία.

Επιτρέψτε μου όμως να καταθέσω τη βαθιά μου πεποίθηση ότι η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, καθώς και η μαθητεία, αποτελούν την κορυφαία αναπτυξιακή επιλογή της χώρας, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε την ύφεση και να διαμορφώσουμε ένα αισιόδοξο μέλλον για την πατρίδα μας και για τη νέα γενιά.

Το ΕΠΑΛ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον πυλώνα μιας νέας προοπτικής για επαγγελματική καταξίωση και ανέλιξη της νέας γενιάς και ταυτόχρονα θεμέλιο για τη στήριξη όλων των μικρομεσαίων παραγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και των μεγάλων εταιρειών που δημιουργούν εθνικό πλούτο μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ως Μηχανικός, αλλά και ως Ακαδημαϊκός Δάσκαλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι επαγγελματικοί ορίζοντες είναι ανοιχτοί για όλα τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που αντιμετωπίζουν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση, με εξωστρέφεια και με αγάπη για τη γνώση.

Θα είμαι δίπλα σας σε όλες τις προσπάθειες.

Καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

Με εκτίμηση
καθ. Γιάννης Μανιάτης
Βουλευτής Αργολίδας, π. Υπουργός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ