ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου συμμετείχε στο συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης – (Ι.Ε.Ν.Ε.)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | | |
Η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου συμμετείχε στο συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης – (Ι.Ε.Ν.Ε.)
Η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. συμμετείχε με την παρουσία εκπροσώπων της, στο Συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας, (ΙΕΝΕ), που διοργανώθηκε την Πέμπτη, 24 Μαϊου 2018, στο Ιδρυμα Ευγενίδου . 

Το θέμα του Συνεδρίου ήταν «Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα», με εξειδικευμένο αντικείμενο, για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν., το 6ο κατά σειρά θέμα, «Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Βιομηχανία και τις Επιχειρήσεις – Καλές Πρακτικές» 
Το εξειδικευμένο αυτό θέμα, σχετίζεται με τον πλέον σημαντικό στόχο που έχει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος του κόστους της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος (Αντλιοστάσια) , που ανέρχεται σε 1.300.000€, περίπου, κατ’ έτος . 
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος και ο Διευθυντής κ. Χρήστος Μαστορίκος, οι οποίοι εκπροσώπησαν τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. στο Συνέδριο, έχουν δώσει ως πρώτη προτεραιότητα, την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος με μία σειρά διαδικασιών – ενεργειών, ως κάτωθι:

- Κατάργηση του Αντλιοστασίου του Ο.Τ.Ε., (πλέον κοστοβόρο)

- Μελέτη απόδοσης Αντλητικών Συγκροτημάτων Ναυπλίου

- Ελεγχος και καταγραφή αγωγών – συνδέσεων – εξαρτημάτων – αντλιών – δίκτυο ύδρευσης – σύστημα τη/γχου C.P.C.

- Αναβάθμιση λειτουργίας αντλιοστασίων πηγών Λέρνης – Αμυμώνης 

(στις φωτογραφίες : Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. κ. Αλέξανδρος Λυκομήτρος, ο Διευθυντής κ. Χρήστος Μαστορίκος, ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ κ. Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης και ο σύμβουλος κ. Διονύσιος Ξένος) . 

Για τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ