ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ομιλία με θέμα: "ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ Παρόν και Μέλλον" στο ΔΑΝΑΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. |
Ομιλία με θέμα: "ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ  Παρόν και Μέλλον" στο ΔΑΝΑΟ
Την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει ο κ. Αναστάσιος- Χρίστος Γεώργας  ΔΙΔΑΚΤΩΡ του Τμήματος της Κοινωνιολογίας και  των Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.  με θέμα: «ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ  Παρόν και Μέλλον».

Μια προσέγγιση με βάση την Γεωπολιτική μεθοδολογία, όσο και μια προσπάθεια παρουσίασης της σύγχρονης Γεωπολιτικής πραγματικότητας στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά  και στα Βαλκάνια.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο κ. Αναστάσιος – Χρίστος Γεώργας

Γεννημένος στο Άργος. Γιός του Δημητρίου Γεώργα Καθηγητή Φιλολόγου- Θεολόγου, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής Χάλκης και της Αγγελικής Καφανέλη, Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής. Αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Λύκειο ΄Αργους το 1993 .

Σπουδές :

* 1997-1998 : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ U.K. «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

* 1998-2005: Ε.Κ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΟΜΙΚΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

*ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (ΑΡΙΣΤΑ): «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΥΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ»

Την περίοδο αυτή εκλέχτηκε για 2 χρόνια Πρόεδρος των φοιτητών με Πρόεδρο την Κ. Κατσέλη.-

*2013-2015:ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ : Μια βιβλιογραφική ανασκόπηση για την περίοδο 1999-2005, «Η συνεισφορά της Κοινωνίας Πολιτών-Μ.Κ.Ο. στην Ελληνοτουρκική Προσέγγιση».

* 2007 –ΣΗΜΕΡΑ : ΔΙΔΑΚΤΩΡ του Τμήματος της Κοινωνιολογίας και των Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με διατριβή υπο τον τίτλο «ΚΙΝΗΣΕΙΣ- ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ή ΡΗΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΡΚΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 1985 ΕΩΣ ΤΟ 2005»

Ακαδημαϊκή Πορεία : Βοηθός στον Καθηγητή του Κ.Α. Λύτρα- Ερευνητής

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ : ΑΓΓΛΙΚΑ- ΓΑΛΛΙΚΑ- ΙΤΑΛΙΚΑ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ : 2008-2018 : Στέλεχος Επικοινωνίας στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ , 2013-2018 : Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων- Επισκέψεων.

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα :

* Εχει παρακολουθήσει Συνέδρια και Σεμινάρια που αφορούν τον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικής ενώ συγχρόνως μελετά σε βάθος Αρχαίους ΄Ελληνες Συγγραφείς, Ιστορία, Φιλοσοφία και Πολιτική.

Επίσης υπήρξε μελετητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης στην Γαλλική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

* Αρθρογραφεί & Συγχρόνως βρίσκεται σε τελικό στάδιο έκδοση βιβλίων του.





























ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ