ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δ. Κρίγγος για το Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους: Μια αναγκαιότητα δεκαετιών για την πόλη και το δήμο μας άρχισε να υλοποιείται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | |
Δ. Κρίγγος για το Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους: Μια αναγκαιότητα δεκαετιών για την πόλη και το δήμο μας άρχισε να υλοποιείται
Ο Αντιδήμαρχος Έργων και Οικονομικών του δήμου Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος, επ’ ευκαιρία της έναρξης των εργασιών κατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου Άργους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ένα όραμα-έργο σταθμός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, της δημοτικής μας παράταξης «Αλλαγή Πορείας» και ολόκληρου του δήμου Άργους Μυκηνών ξεκίνησε να κατασκευάζεται!

Η σημερινή μέρα αποτελεί και για μένα άλλο ένα ευχάριστο και σημαντικό ορόσημο στην θητεία μου ως Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου μας όπου άλλος ένας μεγάλος στόχος και δέσμευση της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Καμπόσου παίρνει «σάρκα και οστά».

Το Κλειστό Κολυμβητήριο του δήμου μας, ένα αίτημα και μια αναγκαιότητα δεκαετιών για την πόλη και το δήμο μας εξ’ ολοκλήρου, άρχισε να υλοποιείται. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο θα είναι βιώσιμο, με δωδεκάμηνη απρόσκοπτη λειτουργία κατ’ έτος, σύμφωνο με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιημένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Θα αποτελέσει ένα στολίδι για την πόλη που η δημοτική μας αρχή υλοποιεί, κόντρα στις αντιξοότητες και τις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, κόντρα, για άλλη μια φορά, στις προβλέψεις όσων αρέσκονται στην στείρα αντιπολίτευση και τον μηδενιστικό λόγο ότι και αυτό το έργο «δε θα γίνει».

Καταβλήθηκαν μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεράσουμε πάρα πολλές δυσκολίες σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε με καλή διαχείριση των δικών μας οικονομικών πόρων να φθάσουμε στο σημείο να ξεκινάμε αυτό το μεγάλο έργο. Και τα καταφέραμε αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κόντρα στις αντιξοότητες και εν μέσω ενός δυσμενέστατου οικονομικού περιβάλλοντος υλοποιούμε μεγάλα έργα υποδομής για τις επόμενες γενεές, με πείρα γνώση και όραμα δημιουργούμε ένα δήμο με καλύτερες προϋποθέσεις διαβίωσης για τους πολίτες.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ