ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Η Αργείτισσα Κέλλυ Ντούλια LIVE στο "Φουγάρο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:37:00 μ.μ. |
Η Αργείτισσα Κέλλυ Ντούλια LIVE στο "Φουγάρο"
Για την 21χρονη Κέλλυ από το Άργος, η αγάπη της για τη μουσική ξεκινά από δέκα ετών. Οι πρώτες της δραστηριότητες ήταν οι συμμετοχές της σε μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της, έπειτα η χρόνια συμμετοχή της σε χορωδίες του Δήμου Άργους. 

Στην πορεία και αφού έχει μπει στην εφηβική ηλικία, ακoλούθησε μαθήματα βιολιού για δύο χρόνια, αλλά και φυσαρμόνικας για τρία. Πάντα προϋπήρχε όμως η αγάπη για το τραγούδι, καθώς υπήρχαν ερεθίσματα και βιώματα από τον οικογενειακό περίγυρο.

Η αγάπη της για το τραγούδι την έφερε αντιμέτωπη με μια μοναδική εμπειρία που ήταν καθοριστική για την εξέλιξή της, και αυτή δεν ήταν άλλη από την συμμετοχή της στο μουσικό σόου της τηλεόρασης ‘’THE VOICE’’.

Μέσα από αυτό γνώρισε ανθρώπους, έζησε νέες εμπειρίες και είδε, φτάνοντας στον ημιτελικό, πως είναι να είσαι ένας επαγγελματίας ερμηνευτής. Ακολούθησαν συμμετοχές σε συναυλίες ανά την Ελλάδα. Με την βοήθεια του μαέστρου, Διονύση Σαλαβράκου, κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, δημιουργώντας το πρώτο της cd-single σε στίχους και μουσική Γ.Κουρογιωργα/Κ. Ντούλια.

Στο ΦΟΥΓΑΡΟ το Σάββατο 26 Μαϊου στις 10μμ θα την συνοδεύσουν ο Βασίλης Γεωργακόπουλος κι ο Διονύσης Σαλαβράκος.

Βασίλης Γεωργακόπουλος

Η πρώτη επαφή του Βασίλη με την μουσική ήταν στην σχολή "Απόλλων" όπου έκανε κλασσικό πιάνο και απέκτησε πτυχίο στο ειδικό αρμονίας. Στην συνέχεια φοίτησε στο Lab Music Education jazz piano, θεωρία και αρμονία της jazz. Έχει παρουσιάσει την προσωπική του μουσική στο Μέγαρο Μουσικής, για την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2021. Έχει παίξει επίσης για τον Θανάση Βαλτινό (συγγραφέας και Τ. Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών) και την εικαστικό Βάσω Γκιώνη. Έχει συμμετάσχει σε μπάντες όπως οι Salto Mortale. Έχει ανοίξει καλλιτέχνες όπως οι Γ. Μυλιώκας, Γ. Νέγκα και Β. Παπακωνσταντίνου. Ακόμη, έχει συνεργαστεί ως πιανίστας με το Εθνικό Ωδείο Πειραιά. Σήμερα ασχολείται με την σύνθεση μουσικής, για την θεατρική ομάδα "Δράστες" και με την σύνθεση των προσωπικών του κομματιών.

Διονύσης Σαλαβράκος

Η πρώτη επαφή του Διονύση με την μουσική ήταν στην σχολή "Απόλλων", όπου έκανε τα πρώτα του μαθήματα drums αλλά και μαθήματα θεωρίας της μουσικής. Στην συνέχεια φοίτησε στο ‘’Modern Music School’’ και στο ‘’Lab music education’’, με καθηγητές όπως οι : Σ.Δόριζας, Π. Τσιμισίρης, Γ. Κάτσικας, Ν.Σιδηροκαστρίτης. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες μπάντες και έχει ανοίξει καλλιτέχνες όπως ο Δ. Τσακνής, Β. Παπακωνσταντίνου, Otherview, Saya, Slick beats. Eχει παίξει σε πλήθος συναυλιών ανά την Ελλάδα, αλλά και σε εμφανίσεις στην Γερμανία και στη Κύπρο. Αυτή την περίοδο έχει αναλάβει ως μαέστρος την καλλιτεχνική επιμέλεια της Κέλλυ Ντούλιας.

είσοδος ελεύθερη

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
2752047347
6946594588
info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ