Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

SPORT CAMP Ναυπλίου για 6η συνεχή χρονιά για παιδιά από 6 έως 15 χρονών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
SPORT CAMP Ναυπλίου για 6η συνεχή χρονιά
Το καλοκαίρι έρχεται και το SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία , συνέπεια και γνώση να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. 

Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση ,τοξοβολία δημιουργική απασχόληση (θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική). Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα και προβολή ταινίας.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 25/6 έως και 20/7 τις εργάσιμες μέρες εκτός Τετάρτης πρωινές ώρες (9-12.30) ή (9-13.30). 

 Τηλ. Επικοινωνίας 6936958902 και 6942236748
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Ντεβές Θόδωρος - Τοκατλίδης Κώστας
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ