ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις της εκστρατείας «ΕUandME» στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:08:00 μ.μ. |
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις της εκστρατείας «ΕUandME» στο Ναύπλιο
Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 από τις 20.00 έως και τις 22.30 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση με δρώμενα στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων Ναυπλίου. 
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εκστρατείας «ΕUandME», το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά, και σε υπαίθρια προβολή, την επιλεγμένη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη σχετικά με το πώς η ΕΕ μπορεί να βοηθήσει τους πολίτες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες (παραστάσεις από το μουσικό σχολείο Αργολίδας και από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, photobooth, διαγωνισμοί) σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.
Επιπλέον, πρεσβείες δέκα ευρωπαϊκών χωρών συμμετείχαν στην εκδήλωση με περίπτερα εφοδιασμένα με ενημερωτικό υλικό, χειροτεχνήματα και παραδοσιακά προϊόντα.
 Ο Ευτύχης Μπλέτσας παρουσίασε την εκδήλωση, μίλησε με τον κόσμο με την θεματολογία να περιστρέφεται γύρω από την Ευρώπη, παρουσίασε τα περίπτερα των 10 χωρών που συμμετείχαν και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των πρεσβειών
Ο κόσμος γέμισε την πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο και έδειξε ενημερωμένος για την προοπτική της Ευρώπης, διασκέδασε με την μπάντα του Μουσικού σχολείου, είδε την ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Ζώη και απήλαυσε την θεατρική ομάδα από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το τμήμα θεατρικών σπουδών.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (EDIC Δήμου Ναυπλιέων) .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ