ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Οι φίλοι του Vespa Club Αχαΐας ήρθαν στο Ναύπλιο και πέρασαν υπέροχα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:55:00 μ.μ. |
Οι φίλοι του Vespa Club Αχαΐας ήρθαν στο Ναύπλιο και πέρασαν υπέροχα!
Μια υπέροχη εκδήλωση για τους φίλους της βέσπας που έχει γίνει θεσμός πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για την συνάντηση ατόμων που προέρχονται από διάφορες λέσχες της χώρας, σε μια πανέμορφη και τουριστική πόλη, το Ναύπλιο.

Το Ναύπλιο, με τα σοκάκια του, τους δρόμους δίπλα από τη θάλασσα, αλλά και τα ιστορικά αξιοθέατα είναι μία πόλη που ταιριάζει στις βέσπες, στα ταξιδιάρικα πνεύματα και στους εκδρομείς.

Η φετινή συνάντηση των φίλων της βέσπας έγινε στις 19 με 20 Μαΐου και σε αυτή συμμετείχε φυσικά η λέσχη της Αχαΐας που συναντήθηκε μαζί με τις λέσχες της Αθήνας, του Πειραιά, της Καλαμάτας και τις ομάδες του Ναυπλίου, της Κορίνθου και της Τρίπολης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι η τέταρτη χρονιά της συνάντησης αυτής, με τις τρεις από αυτές να έχουν γίνει στο Ναύπλιο και η άλλη στην Καλαμάτα. Ήταν ένα υπέροχο διήμερο για τους φίλους της βέσπας που ανέφεραν σε ανάρτηση τους στη σελίδα τους στο facebook:

"Έγινε πλέον θεσμός. Η εκδήλωση που μαζεύει όλους τους φίλους της βέσπα σε μια υπέροχη πόλη για ένα όμορφο διήμερο γεμάτο πειράγματα και γέλια έκλεισε για άλλη μια χρονιά με τις καλύτερες εντυπώσεις από την άψογη διοργάνωση των μελών της παρέας του Ναυπλίου! Ευχαριστούμε και δίνουμε το ίδιο ραντεβού του χρόνου στην δική μας πόλη!".

Πηγή: patrasevents.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ