ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Βράβευση του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου Ε.Κ. Άργους σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | |
Βράβευση του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου Ε.Κ. Άργους σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό
Με μια πανέμορφη και συγκινητική τελετή βράβευσης την Παρασκευή 1 Ιουνίου, έπεσε η αυλαία στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας, της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την ευγενική υποστήριξη από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος


Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και των Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, όλης της επικράτειας.


Τα μέλη της επιτροπής, αφού προέβησαν σε αξιολόγηση των μαθητικών δημιουργιών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατέληξαν ομόφωνα στη βράβευση των σχολείων για τη δράση «Οδική Ασφάλεια: Δικαίωμα Όλων»:

Κατηγορία ταινίας
· 1ο βραβείο: Γυμνάσιο Μελεσών
· 2ο βραβείο: Γυμνάσιο Νέας Αλικαρνασσού
· 3ο βραβείο: 1ο ΕΠΑΛ Άργους και 1ο Ε.Κ. Άργους

Επίσης απονέμεται εύφημος μνεία στα εξής σχολεία: 
· Γυμνάσιο – Λ.Τ. Αστυπάλαιας
· Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης
· Γυμνάσιο Προκοπίου Ευβοίας
· Γυμνάσιο Τυμπακίου
· Λύκειο «Πνοή Αγάπης» Αργυροκάστρου Αλβανίας.

Η Δρ. Σοφία Παπαδημητρίου, Προϊσταμένη Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων απένειμε το βραβείο στο στο 1ο ΕΠΑ.Λ. και 1ο Ε.Κ. Άργους και συνεχάρη όλους τους δημιουργούς μαθητές και τις μαθήτριες που συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν δικό τους ψηφιακό οπτικοακουστικό υλικό στο πλαίσιο της κριτικής διαχείρισης των νέων τεχνολογιών.
Δυστυχώς η ημερομηνία και η ώρα διεξαγωγής της βράβευσης δεν βοήθησε τους μαθητές μας να παραβρεθούν, καθώς συμμετείχαν στις προαγωγικές εξετάσεις. Αντ’ αυτών το βραβείο παρέλαβαν, ο Υπεύθυνος Καθηγητής της δράσης κ. Δέδες Κώστας και ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ. Άργους Πιστεύος Νίκος.
Δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο ιδανικά η σχολική χρονιά για το 1ο ΕΠΑΛ και 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους. Η βράβευση του Σαββάτου ήταν η 3η φέτος για τις ταινίες που δημιούργησαν τελευταία οι μαθητές.
· Η ταινία: "Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας … από την πλευρά του Λύκου" που βραβεύτηκε τον Νοέμβριο στον 64ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του EUROPE at SCHOOL με θέμα: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ».
· Έξι ταινίες βραβεύτηκαν στο 2ο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους «ΣYΝΘΕΣΙΣ» (Φεβρουάριος 2018) που διοργάνωσε η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για τα 20 χρόνια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τα βραβεία αφορούν τις ταινίες: «Για την Ελλάδα Στέλιο μου», «Ο Θρύλος του Τζιμ Λόντου», «Το χρέος», «Τι θα ήμασταν πες μου...χωρίς τα τραγούδια», «Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας από την πλευρά του λύκου» και «Mannequin Challenge», οι οποίες διακρίθηκαν για την ερευνητική προσέγγιση, την μουσική επένδυση, την σεναριακή ανάπτυξη, την καλλιτεχνική αρτιότητα, τη μουσική, την φωτογραφία, την καινοτομία, την παιδαγωγική επάρκεια και την αμεσότητα των μηνυμάτων.

Η ταινία : "Το τιμόνι κουταμάρες δεν σηκώνει"
Βραβείο για τη δράση «Οδική Ασφάλεια: Δικαίωμα Όλων» στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας, της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς μαθητές και στους δασκάλους τους.

Καλή επιτυχία στους μαθητές μας (και σε όλους τους μαθητές) στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν στις 7 Ιουνίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ