ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

15 και 20 Ιουνίου οι μεγάλες ετήσιες γιορτές του Πολιτιστικού Σωματείου "ΜΟΡΙΑΣ" Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. |
15 και 20 Ιουνίου η μεγάλη ετήσια γιορτή του Πολιτιστικού Σωματείου "ΜΟΡΙΑΣ" Ναυπλίου
Η Ρυθμική Γυμναστική είναι γυναικείο άθλημα Ολυμπιακών αγώνων. Είναι τόσο ατομικό όσο και ομαδικό άθλημα. Οι αθλήτριες γυμνάζονται συνδυάζοντας ειδικές τεχνικές γυμναστικής με την μουσική. Συνεπώς, συνυπάρχουν η γυμναστική με τον χορό, προσφέροντας στα παιδιά άριστο μυοσκελετικό σύστημα, εξαιρετική τεχνική κι ευλυγισία, αντοχή και ισορροπία, που προκαλούν ευεξία, ψυχική ανάταση και σωματική τελειότητα.


Οι αθλήτριες μας αρχίζουν να προπονούνται από μικρές, έτσι ώστε το σώμα τους να αποκτήσει την ευλυγισία, τη δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα και τον απόλυτο μουσικό συντονισμό. Επιπρόσθετα χρειάζεται λεπτότητα σε κάθε κίνηση, χάρη και ρυθμό. Η καλλιτεχνική έκφραση, οι χορευτικές κινήσεις και ο παράγοντας της δυσκολίας των ασκήσεων αποτελούν τις κύριες μεταβλητές του κώδικα βαθμολογίας,

Όλα τα όργανα (μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα, σχοινάκι) συντονίζουν τα μέλη του σώματος της αθλήτριας μέσα από την μουσική αγωγή και το ρυθμό, με εκτινάξεις, περιστροφές, άλματα, αναπηδήσεις, χορογραφίες, εναέρια κίνηση, συμμετρικές και ασύμμετρες κινήσεις κ.α.

Το ομαδικό άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής προσφέρει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα με φιγούρες υψηλών απαιτήσεων και δίνει στα παιδιά ως παρακαταθήκη συγκινήσεις υψηλής αισθητικής, σωματικής ποιοτικής δραστηριότητας και υγείας, που θα τα ακολουθεί ως μέσω εκφραστικότητας σε όλες τις μορφές της ζωής τους.

Με όλα αυτά σαν παρακαταθήκη συνεχίζουμε την προσπάθειά μας,που θα κορυφωθεί ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΚΙ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΟΡΤΗ!!!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ