ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τάσος Χρόνης: Αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε να ξεράνει λεύκα 150 χρόνων!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. | |
Τάσος Χρόνης: Αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε να ξεράνει λεύκα 150 χρόνων!!!
Κάποιο αρρωστημένο μυαλό σκέφτηκε να ξεράνει αυτό τη λεύκα των 150 χρόνων. Ο τρόπος που φαίνεται στη φωτογραφία είναι μελετημένος και οργανωμένος!! Αυτό το τεράστιο δένδρο είναι στην κοίτη του ρέματος στα Γιαννουλέϊκα. Προφανώς ενοχλούσε κάποιον που, πιθανόν, είναι γείτονας και είπε να το βγάλει από τη μέση!! 

Στις 26 Ιουνίου το πρωί ενημερώθηκε η δημοτική μας παράταξη και στο σημείο πήγε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπιμπής ο οποίος στις 11 η ώρα ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ξυπολιά και μαζί διαπίστωσαν την παράνομη πράξη κάποιου συμπατριώτη μας. 
Από εκείνη την ώρα μέχρι σήμερα καμία ενέργεια από μέρους της δημοτικής αρχής!! Ούτε να απομακρύνουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, μήπως γλυτώσουμε το δένδρο!!

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο για εμάς, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν αγγίζουν κανένα θέμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα!! Απλά σε ένα τέτοιο θέμα πιστεύαμε θα δώσουν άμεση λύση!
Περιμένουμε μετά τη δημοσιοποίηση και πράξουν τα δέοντα, ώστε να μην επαναληφθεί, ούτε κάποιος άλλος να πάρει θάρρος να πράξει κάτι αντίστοιχο!!!

Τάσος Χρόνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ