ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

‘’ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000’’: Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ετήσια Αθλητική Γιορτή του Συλλόγου μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. |
‘’ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000’’: Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ετήσια Αθλητική Γιορτή του Συλλόγου μας
Το Δ.Σ και οι προπονητές του αθλητικού σωματείου ‘’ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000’’αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ετήσια Αθλητική Γιορτή του Συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας: Τους ΓΟΝΕΙΣ των μικρών αθλητών για την παρουσία τους, κυρίως όμως γιατί μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ τα παιδιά τους.Θέλουμε για μια ακόμη να τους διαβεβαιώσουμε ότι, αφ’ενός θα προσπαθούμε πάντα έτσι ώστε τα παιδιά να αθλούνται σ’ένα κατά το δυνατόν αποδοτικότερο και κυρίως ΑΣΦΑΛΕΣ περιβάλλον κι αφετέρου να τους πούμε ότι ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο το παιδί τους να ΄΄ξοδεύει΄΄τον ελεύθερό του χρόνο σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Για την τιμητική για μας παρουσία τους ευχαριστούμε:Τον ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης μας κ.ΔΗΜ.ΚΩΣΤΟΥΡΟ γιατί στέκεται πάντα δίπλα μας, θερμός συμπαραστάτης, στις προσπάθειές μας για την πρόοδο του συλλόγου.

Τους τρεις βουλεύτες του Νομού μας κ.ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΓΙΑΝΝΗ, κ.ΓΚΙΟΛΑ ΓΙΑΝΝΗ,κ.ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΙΑΝΝΗ.Τον Περιφ. Σύμβουλο κ.ΓΑΒΡΗΛΟ ΓΙΩΡΓΟ καθώς και τον αντιδήμαρχο Δήμου Ναυπλιέων κ.ΓΑΒΡΗΛΟ ΣΤΑΥΡΟ.

Τον Εφορο του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ κ. ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ ΣΠΥΡΟ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ ΣΕΓΑΣ κ.ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ και κ.ΜΠΟΛΑ ΓΙΑΝΝΗ.

Τον Πρόεδρο του Νομικού προσώπου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ του Δήμου ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ κ.ΤΖΑΒΕΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ.

Επίσης ευχαριστούμε για την ευγενική τους προσφορά και ΧΟΡΗΓΙΑ τους:
Το ΔΟΠΠΑΤ και την πρόεδρο του κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ναντια για την άψογη του συνεργασία και την σωστή προετοιμασία των αθλητικών εγκαταστάσεων εν όψη της εκδήλωσης.
Το ΕΚΑΒ και ιδιαίτερα τον προϊστάμενο κ. ΚΟΥΤΛΙΑΝΟ ΓΙΑΝΝΗ για την πολύτιμη παρουσία τους.

Τους Κριτές ΣΤΙΒΟΥ(ΕΑΣ, Αργολίδας, Κορινθίας)
Ολους τους αθλητικούς συλλόγους που συμμετείχαν.
Την ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ εταιρεία COPY POINT για την χορηγία της.
Την εταιρεία ‘’Σ.ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ’’ για την συνεχή και καθοριστική στήριξη του σωματείου μας και την ευγενίκη χορηγία που πρόσφερε αναλαμβάνοντας σχεδόν εξ ολοκλήρου το κόστος της εκδήλωσης της όλης διοργάνωσης των αγώνων.

Τέλος προπάντων και κυρίως πρέπει να ευχαριστήσουμε αλλά και να ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κυρίως όμως για το ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ και ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ που επέδειξαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης των αγώνων της γιόρτης μας.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Στην ‘’ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000’’ στοχεύουμε σε ένα μέλλον όπου θα καλύπτουμε τις ανάγκες όσο γίνεται περισσοτέρων παιδιών για ΚΙΝΗΣΗ και ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ αλλά παράλληλα και ταυτόχρονανα καταγράφουμε ολοένα και περισσότερες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και τα παιδιά των αγωνιστικών μας τμημάτων γιατί ήδη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πέτυχαν:

12 αθλητές και αθλήτριες να πιάσουν τα όρια της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ έχοντας έτσι το δικαίωμα της συμμετοχής στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ στις κατηγορίες Παμπαίδων,Παγκορασίδων,Παίδων, Εφήβων όπου ευελπιστούμε για σημαντικές διακρίσεις.
Στους πρόσφατους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ αγώνες Στίβου(Τρίπολη)κατηγόριας Παμπαίδων και Παγκορασίδων το σωματείο μας κατέλαβε την 3η θέση στην βαθμολογία επί συνόλου 23 σωματείων που συμμετείχαν.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ του Σωματείου ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ