Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησαν οι "Μουσικές Επιδείξεις 2018" από το Ωδείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:13:00 μ.μ. | | |
Ξεκίνησαν οι "Μουσικές Επιδείξεις 2018" από το Ωδείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών
Το Ωδείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών κλείνει την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 με τέσσερις μαθητικές συναυλίες και ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αbbeville (αδελφή γαλλική πόλη).

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος με τον γενικό τίτλο "Μουσικές Επιδείξεις 2018"
Ποικιλία ήχων και μικρών συνόλων από τα τμήματα της Μουσικής Προπαιδεία, την τάξη του σαντουριού και του φλάουτου και μουσική παράσταση με τίτλο «ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΚΟΤΣΥΦΑΣ» ή «το μάθημα σαν παραμύθι» από το Τμήμα Κουτσοποδίου με την υποστήριξη του Άργους και της Ν. Κίου! 
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 19. 30 μ.μ.,
Αρμονική σύμπραξη πνευστών και εγχόρδων με το πιάνο… Σόλο, ντουέτα, σύνολα…

ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 20.30 μ.μ.,
«Από τον Ελληνικό Κινηματογράφο …στη Jazz”

Οι Χορωδίες των Δημοτικών Χορωδιών του Άργους πρώτη φορά μαζί!

Θα εμφανιστούν: Δημοτική Χορωδία Άργους, Παιδική Χορωδία και Εφηβική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου σε μια εντυπωσιακή σύμπραξη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, 19.30 μ.μ.,

Συναυλία με κλασική και μοντέρνα μουσική. 

Όλες οι συναυλίες θα γίνουν στην Αιθ. Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» 
Φέτος όμως το Ωδείο θα εμφανιστεί και εκτός συνόρων. Δεκατρείς μαθητές (με έξοδα του Δήμου μας) φιλοξενούνται από τον Δήμο Abbeville για μια εβδομάδα με σκοπό να λάβουν μέρος σε δύο συναυλίες που διοργανώνει το Ωδείο της αδελφής πόλης! 

Το πρόγραμμα ετοιμάζεται από την αρχή της εκπαιδευτικής περιόδου. Για την επίσημη συναυλία θα μεταβούν στην Abbeville o Δήμαρχος κ. Δ. Καμπόσος και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΑ-Μ. κ. Π. Διολίτσης.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ