ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 26χρονου πατροκτόνου της Ζακύνθου: «Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. |
Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 26χρονου πατροκτόνου της Ζακύνθου: «Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο»
Σε δάκρυα ξέσπασε η μητέρα του 26χρονου πατροκτόνου της Ζακύνθου, μιλώντας για την πράξη του γιους της, τονίζοντας ότι «χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο».

Η μητέρα του 26χρονου Αλέξη λύγισε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο χειρότερος της εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. Ο γιος της σκότωσε τον πατέρα του για να μη ζήσουν τα 2 ετεροθαλή αδέρφια του, τη φρίκη που έζησε εκείνος στα 10 του χρόνια. “Μαμά λυπάμαι τα παιδιά”, της έλεγε.

«Είμαστε συνένοχοι μου λέει το παιδί μου. ‘Τι να κάνουμε παιδάκι μου;’ του λέω. Ό,τι και να έχουμε κάνει αυτός τα κουκουλώνει πλήρως και βγαίνει λάδι. Έβλεπε την κατάσταση πώς ζούνε τα παιδιά. Εγώ υποψιαζόμουν να σου πω την αλήθεια, γιατί αφού το είχε κάνει στο παιδάκι μου δεν θα το έκανε και εκεί; Μας απειλούσε».

Ο 26χρονος πατροκτόνος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Ναυπλίου. Νιώθει ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω του. «Ξαναγεννήθηκα» είπε στον αδερφό του που επικοινώνησε μαζί του. Οι δικηγόροι του σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης. Μέσα από τη φυλακή ο 26χρονος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους δικούς του και ειδικά στη μητέρα του.

«Έχω μιλήσει λίγο, με παίρνει τηλέφωνο κουράγιο μου δίνει. Ξέρετε τι παιδί είναι ο Αλέξης; Δεν θέλει να με στεναχωρήσει. Γιατί να το κάνει το παιδί μου αυτό, να χαραμίσει στα νιάτα του για τον παλιάνθρωπο. Ήθελε για τα παιδάκια, δε λέω για τα παιδάκια, αλλά γιατί να φθάσει μέχρι εκεί;», τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα του.

Σημειώνεται ότι τα δυο ανήλικα παιδιά, ετεροθαλή αδέρφια του Αλέξη, φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή σε συγγενικό τους πρόσωπο. Παρακολουθούνται από κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι και θα αποφασίσουν για την τύχη τους.

Πηγή: thecaller.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ