Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

27 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
27 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου η ετήσια Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 θα ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στην Πλατεία Ωνάση του Ναυπλίου, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η ΠΟΕΒ, με την πολυετή πείρα της στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, προάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 26 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά και τις Κυριακές, από τις 19:30 έως τις 24:00.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν 80 εκδότες με νέες και παλαιότερες εκδόσεις, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη, όπως επίσης και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες του Νομού Αργολίδος και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Νομού Αργολίδος, με σκοπό να προβάλουν το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών του Νομού Αργολίδος.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ