ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

3ο e-learning Θερινό Σχολείο «Υπολογιστική Μηχανική & Επιστήμη» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
3ο e-learning Θερινό Σχολείο «Υπολογιστική Μηχανική & Επιστήμη» από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Το εν λόγω Θερινό Σχολείο σχεδιάστηκε για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μηχανικούς και επιστήμονες που επιθυμούν, αποκλειστικά μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (χωρίς την απαίτηση φυσικής παρουσίας), να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της Υπολογιστικής Μηχανικής και Επιστήμης.

ΠΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
;

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής και οικον. συμμετοχής.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

1) Γιατί, μετά από ένα ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα μελέτης και παρακολούθησης διαλέξεων, παρέχεται Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης και Αξιολόγησης.

2) Επειδή, ολόκληρη η εκπαιδευτική διαδικασία βασίζεται στην εξ αποστάσεως διδασκαλία όπου ΔΕΝ απαιτείται η φυσική παρουσία. Έτσι, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το Θερινό Σχολείο από το γραφείο τους, οποιαδήποτε στιγμή αυτοί επιθυμούν.

3) Γιατί, η Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη (Computational Mechanics and Science) ασχολείται με την επίλυση δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι μηχανικοί και οι επιστήμονες κάνοντας χρήση αριθμητικών/προσεγγιστικών μεθόδων. Η Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη αφορά σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο ερευνητικό πεδίο, τα ευρήματα και τα αποτελέσματα του οποίου έχουν αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της μηχανικής, της επιστήμης και της βιομηχανίας.

4) Επειδή, ΟΛΟΙ οι διδάσκοντες του Θερινού Σχολείου είναι Καθηγητές ή Σύμβουλοι-Καθηγητές Πανεπιστημίου, με πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία έχει οδηγήσει στη διεθνή αναγνώρισή τους στην Υπολογιστική Μηχανική και Επιστήμη

5) Επειδή, το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - ΕΑΠ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας ΕΕΥΕΜ/ΕΑΠ. Το ΕΑΠ έχει πολύ υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων και μεθόδων.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://eeyem.eap.gr/cmss2018/

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ