ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Εργοστάσιο "ΠΕΛΑΡΓΟΣ" οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | |
Το Σάββατο 30 Ιουνίου στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΛΑΡΓΟΣ οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη
 Η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου παρουσιάζει το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΛΑΡΓΟΣ τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθετική επιμέλεια Γιάννη Λεοντάρη . Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 23 Ιουνίου και μετά από την θερμή υποδοχή που είχε από τον κόσμο επαναλαμβάνεται. 

Ένα από τα ελάχιστα έργα του Αριστοφάνη, όπου τα πράγματα «φεύγουν» με ταχύτητα προς τα εμπρός χωρίς νοσταλγίες για το παρεθλόν, όπου η εξέλιξη της πλοκής οδηγεί σε μία κατάληξη απελευθερωτική και αισιόδοξη. Με το έργο αυτό ο Αριστοφάνης ανατρέπει το στερεότυπο του «συντηρητισμού» που συχνά του προσάπτουν και αναδεικνύεται σε πρώιμο εκφραστή πρωτοποριακών ιδεών γύρω από την κοινωνική ισότητα, την ισότητα φύλων αλλά και την κοινοκτημοσύνη και την αλληλεγγύη.
Μια κωμωδία επίκαιρη όσο ποτέ! Γιατί οι άνθρωποι δεν μεταλλάσσονται αλλά παραμένουν αναλλοίωτοι.

Συντελεστές:
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιάννης Λεοντάρης
Ενδυματολογική Επιμέλεια: Αιμιλία Βάλβη
Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Λεοντάρης
Κατασκευή Σκηνικού: Θύμιος Κέψος, Χάρης Γκολέσης
Παίζουν: Πένυ Γαβρίλη, Βασίλης Κουϊκόγλου, Χάρης Καραποστόλης, Γιάννης Σαρηγιάννης, Στέλιος Κατριλιώτης, Γεράσιμος Στρογγυλάκος.
Χορός Γυναικών: Αρίστη Κούρτογλου, Παρασκευή Αθανασοπούλου, Μαίρη Κερασοπούλου, Σμαρώ Μανινή, Γεωργία Κούρτογλου, Μυρτώ Χατζηγεωργίου, Έλενα Καπετάνου, Καλλιόπη Καλποδήμου, Εύα Γιαγκιόζη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ