Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

4ος Ποδηλατικός γύρος Αγίων Θεοδώρων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. |
4ος Ποδηλατικός γύρος Αγίων Θεοδώρων
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ού Δημοτικού Αγίων Θεοδώρων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον διοργανώνει τον 4ο Ποδηλατικό γύρο Αγίων Θεοδώρων, την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 10.00 π.μ.. Σημείο εκκίνησης έχει καθοριστεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Στις 6/6/2018 12:32 μμ, ο Γραφείο Τύπου - Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων έγραψε:

Σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό (αφίσες & πρόσκληση) και συνοδευτικό κείμενο για τις εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και σας παρακαλούμε για τη δημοσιοποίησή του στα Μέσα που διαχειρίζεστε.

- Παρουσίαση βιβλίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου και το βιβλιοπωλείο BeeLoo σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου της Τζούλιας Αποστολίδου "Ορθοπεταλιές στα Σύννεφα" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 στη Βιβλιοθήκη Λουτρακίου (Οικονόμου & Τομπάζη).
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο Σήφης Πολυζωίδης και η Μαργαρίτα Αλεξίου.

- Παράσταση Παραδοσιακών χορών παιδικών τμημάτων

Σας προσκαλούμε στην Παράσταση Παραδοσιακών χορών των παιδικών τμημάτων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με τίτλο "Η Παράδοση συναντά το Παραμύθι". Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παντελής Ζερβός στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.

- 40η εθελοντική αιμοδοσία

Σας προσκαλούμε να ενισχύσετε την Δημοτική Τράπεζα Αίματος συμμετέχοντας στην 40η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας.

20 Ιουνίου 2018 Ι ώρα 9:00 - 13:00 Ι Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

- Παράσταση Παραδοσιακών χορών

Σας προσκαλούμε στην Παράσταση Παραδοσιακών χορών "Ο χορός & το παιχνίδι μέσα από τον μπερντέ".

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 21.00 στο Θέατρο Παντελής Ζερβός στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ