ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

4 κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. |
4 κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Ναύπλιο (βίντεο)
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα κρουαζιεροπλοια βρίσκονται σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο λιμάνι και ανοιχτά της πόλης του Ναυπλίου.
Στο λιμάνι του Ναυπλίου πλαγιοδέτησε το βράδυ του Σαββάτου το πολυτελές ιστιοφόρο"Running on Waves» με σημαία Μάλτας.
Πρόκειται για από τα πιο όμορφα ιστιοφόρα με μήκος 64 μ, ναυπηγημένο το 2010 στο Γκντασκ της Πολωνίας. Προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές υπηρεσίες και μπορεί να εξυπηρετήσει 45 επιβάτες σε 18 πολυτελείς καμπίνες και 19 άτομα πλήρωμα
Σχεδιασμένο από ατσάλι και ξύλο, με Choren Γκντανσκ ναυτική αρχιτεκτονική, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή ιστιοφόρα, με κλασικό ντιζάιν και μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο των σκαφών του 21ου αιώνα.
Αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκεται από σημερα το πρωί το πλωτό παλάτι-κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore με σημαία Μπαχάμες, το τέταρτο της εταιρείας Seabourn Το πλοίο παραδόθηκε στις αρχές του 2017 και από το Μάιο εγκαταστάθηκε στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και κάνει στάσεις σε αρκετά ελληνικά λιμάνια (Πειραιάς, Κατάκολο, Ναύπλιο, Κέρκυρα κ.ά.).
Έχει μήκος 210 μέτρα πλάτος 36 και μπορεί να φιλοξενήσει στις πολυτελείς καμπίνες του 604 άτομα.  Το Encore θα συνεχίζει το χειμώνα τα ταξίδια του στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη νοτιοανατολική Ασία.
Επίσης ανοιχτά του του Αργολικού κόλπου βρίσκεται και επιβλητικό τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star με σημαία Μπαχάμες.
Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1986 διαθέτει 4 καταστρώματα με συνολικό εμβαδόν εξωτερικών χώρων που αγγίζει τα 1000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 επιβάτες.
 Το κρουαζιεροπλοιο HORIZON της εταιρείας Pullmantur που εκτελεί κρουαζιέρες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο βρίσκεται και αυτό αρόδο σήμερα στο Ναύπλιο προερχόμενο από την Σαντορίνη.
Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1990, ενώ ανακαινίσθηκε το 2012, έχει μήκος 207,60μ. και πλάτος 29,00μ και μεταφέρει 1.650 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων και έχει πλήρωμα 642 άτομα και σύνολο καμπίνων 680.
Το HORIZON αναμένεται να αναχωρήσει αργά το απόγευμα από το Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ