ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία το 4ο τουρνουά ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών ''Τάκης Μιχαλέτος''

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | |
Με επιτυχία το 4ο τουρνουά ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών ''Τάκης Μιχαλέτος''
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε αθλητές και συνοδούς το 4ο τουρνουά ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών ''Τάκης Μιχαλέτος'' το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Ναυπλιέων.

Οι ακαδημίες του Ατρόμητου απ' όλη την Ελλάδα πέρασαν τρεις ημέρες στο Ναύπλιο γεμάτες ποδοσφαιρική δράση, γνωρίστηκαν μεταξύ τους και διασκέδασαν σε ένα εκπληκτικό τουρνουά, άρτια οργανωμένο από τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Δήμο Ναυπλιέων. 
Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Ναυπλίου, στο γήπεδο Παναριτίου και του Δρεπάνου στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων.
Την Τετάρτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης στο ΔΑΚ Ναυπλίου παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου ο οποίος και τιμήθηκε από την Αθηναϊκή ομάδα για την προσφορά και την αμέριστη βοήθεια του στο τουρνουά.
Επίσης στο γήπεδο του Ναυπλίου παραβρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών, ενός δικτύου σχολών το οποίο έφτιαξε ο Επικεφαλής scouting τώρα του Ατρόμητου Απόστολος Αποστόλου (μέχρι πρότινος δ/ντής ακαδημιών του συλλόγου) και αποτελείται από 27 ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και μέσα σε αυτές και η Ακαδημία 98' Ναυπλίου η οποία μάλιστα αγωνίσθηκε και στον τελικό στην κατηγορία Παίδων.
Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κ.Κουκάς Αλέξανδρος ο οποίος και είχε συνομιλία με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο συζητώντας βέβαια κατά κύριο λόγο για το τουριστικό κομμάτι αλλά και τις αθλητικές υποδομές.
Το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά τελείωσε με τις απονομές τιμητικών διακρίσεων αλλά και των κυπέλλων σε όλες τις ομάδες και φυσικά στην οικογένεια του Τάκη Μιχαλέτου, του ανθρώπου που εδώ και τρία χρόνια δεν βρίσκεται στη ζωή και είχε δώσει τα πάντα για τις ακαδημίες και τον Ατρόμητο.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου πάλι στον Δήμο Ναυπλιέων αφού η επιτυχία του φετινού, η άψογη διοργάνωση απ' όλες τις πλευρές αλλά και τα σχόλια των φιλοξενούμενων αθλητών, προπονητών και συνοδών δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να γίνει κάτι διαφορετικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ