Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Ναύπλιο: Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού μας "ξεναγούν" στην πόλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |
Ναύπλιο: Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού μας "ξεναγούν" στην πόλη
Η πόλη του Ναυπλίου μέσα από το φακό των μικρών μαθητών ήταν το θέμα διήμερης δραστηριότητας των παιδιών του 4ου  δημοτικού σχολείου Ναυπλίου.

Οι μαθητές της Στ τάξης με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι , με πολύ ζήλο, μεράκι και διάθεση ..ερευνητική , αποτύπωσαν και παρουσίασαν στο κοινό ιστορικά κτίρια της Αργολικής πρωτεύουσας , γωνιές και σημεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης η διευθύντρια του σχολείου κ. Αργυρή Μπηλιούρη οι μαθητές και μαθήτριες δούλεψαν αρκετό καιρό, συλλογικά και με ενθουσιασμό το πρόγραμμα αυτό που παρουσιάστηκε χθες και σήμερα στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.
Νεοκλασικά κτίρια διατηρητέα αρχοντικά , κτίσματα ταυτισμένα με πρόσωπα και γεγονότα, αποτυπώθηκαν στο φακό των μαθητών που μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισαν ακόμη καλύτερα την τοπική ιστορία.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας , γονείς και επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν και άλλα δείγματα δουλειάς των παιδιών όπως μια , αγγλόφωνη, σχολική εφημερίδα και ένα ιδιαίτερο mousepad ( στη φώτο, μας τα παρουσιάζει η κ. Μπηλιούρη).

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή: ert.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ