ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Σύλληψη στο Άργος 50χρονου αλλοδαπού με 2.090 πακέτα λαθραία τσιγάρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | |
Σύλληψη στο Άργος 50χρονου αλλοδαπού με 2.090 πακέτα λαθραία τσιγάρα
Συνελήφθη 50χρονος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα στην Αργολίδα. - Κατασχέθηκαν συνολικά -2.090- πακέτα με λαθραία τσιγάρα, όχημα και χρήματα.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, προχθές (6.6.2018)το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας,50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα .

Ειδικότερα, προχθές (6.6.2018) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα του 50χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -80-πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, στο Άργος Αργολίδας, βρέθηκαν ακόμη -2.010- πακέτα τσιγάρων, που επίσης δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -350- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ