ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Γιάννης Γκιόλας για το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιονίδας: Ευτυχείς και περήφανοι που κοντά σας βιώνουμε ένα καλλιτεχνικό σύνολο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γκιόλας για το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμιονίδας: Ευτυχείς και περήφανοι που κοντά σας βιώνουμε ένα καλλιτεχνικό σύνολο
 Την Τετάρτη 20 Ιουνίου, τα μέλη του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας παρουσίασαν στον ΙΑΝΟ το πρόγραμμα του 5ου Φεστιβάλ Θεάτρου « Ερμηνείες στην Ερμιονίδα». Το πρόγραμμα παρουσίασε ο εμπνευστής του Φεστιβάλ, κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, που έχει την καλλιτεχνική εποπτεία.


Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα και το πρόγραμμα που θα απολαύσουμε το φετινό καλοκαίρι.

Φίλες & Φίλοι
Είμαστε πολύ ευτυχείς και περήφανοι που κοντά σας βιώνουμε ένα καλλιτεχνικό σύνολο, που χρόνο με το χρόνο δημιουργεί, πειραματίζεται, παθιάζεται, μαθαίνει και διδάσκει. 

Από το δειλό και άτολμο ξεκίνημα, μπήκατε στη χορεία των καλλιτεχνών προσφέροντας σ’ εσάς τους ίδιους την ικανοποίηση της συλλογικής δημιουργίας και σ’ εμάς τους έκπληκτους παρατηρητές σας τη φιλοδοξία να τεκμηριώσουμε την κριτική ματιά που αρμόζει σ΄ένα φτασμένο καλλιτεχνικό σύνολο. Πετύχατε πάρα πολλά, ξεπεράσατε γρήγορα τα στενά όρια της μικρής και όμορφης επαρχίας, με τη διαρκή βελτίωση και την ανταπόκριση που βρίσκεται στο χώρο σας, επεκτείνοντας την φιλοδοξία σας απευθυνόμενοι πλέον σ΄ένα ευρύτερο κοινό και χώρο.

Πετύχατε όλοι σας, μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, πράγματα για τα οποία σας θαυμάζουμε και σας καμαρώνουμε. Παράλειψη μου θα ήταν να μην εξάρω τη μεγάλη συμβολή του μεγάλου συγγραφέα και κριτικού θεάτρου και όμως τόσο κοντινού μας, του κου Κώστα Γεωργουσόπουλου, που με μεγάλη προσωπική φροντίδα και έγνοια κατευθύνει καλλιτεχνικά την αξιέπαινη προσπάθεια σας.
Ομοίως, να αποδώσω και τις πρέπουσες τιμές στην κα Μαράικε Ηλιού ντε Κόνιγκ, που συνεισφέρει παντοιοτρόπως τα μέγιστα και στηρίζει με επάρκεια τον όμιλο.

Το φίλο δημιουργό, θεατράνθρωπο Δημήτρη Σιδέρη και όλες και όλους τους συμμετέχοντες μπροστά και πίσω από τα φώτα της σκηνής.

Πάντα επιτυχίες με τις καλύτερες ευχές μας για το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου που ανοίγει αυλαία στις 7 Ιουλίου στην γραφική Ερμιονίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ