ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Αγώνες Aquathlon και διαδρομές κολύμβησης Energy Swim για όλους στο Nafplio Energy Triathlon 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Αγώνες Aquathlon και διαδρομές κολύμβησης Energy Swim για όλους στο Nafplio Energy Triathlon 2018
Εκτός από τα αγώνισμα του Τριάθλου απόστασης sprint (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασίας και 5χμ τρέξιμο), Super Sprint (300μ κολύμβησης - 10χλμ ποδηλασίας – 2,5χλμ τρεξίματος) και Olympic/Standard (1,5χλμ κολύμβηση, 40χλμ ποδληασίας, 10χλμ τρέξιμο), στα πλαίσια της διοργάνωσης του Nafplio Energy Triathlon, με διοργανωτές το Δήμο Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, στις 17 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν και αναπτυξιακοί αγώνες Aquathlon για μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και κολυμβητικές διαδρομές Energy Swim. 

Το αγώνισμα του Aquathlon συνδυάζει Κολύμβηση και Τρέξιμο και είναι ο εύκολος τρόπος για μπει κανείς στον μαγικό κόσμο των multisports, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε ένα πιο προσιτό αγώνισμα. Στο Ναύπλιο θα υπάρχουν δυο διαφορετικές αποστάσεις δίνοντας την ευκαιρία σε αθλούμενους κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν.

Ωστόσο, ακόμα και για εσένα που δεν είσαι ακόμα έτοιμος για αγώνα multisport, αλλά δε θέλεις σε καμία περίπτωση να χάσεις το μεγάλη αθλητική γιορτή του “Nafplio Energy Triathlon”, υπάρχουν και οι κολυμβητικές διαδρομές Energy Swim. Θα υπάρχουν δύο αποστάσεις, το Energy Swim 2,5χλμ, για τους πιο έμπειρους κολυμβητές και απευθύνεται σε αθλητές και αθλούμενους γεννηθέντες έτους 2002 και πριν, και το Energy Swim 800μ για τους λιγότερο έμπειρους κολυμβητές ή για αυτούς που είναι των μικρότερων αποστάσεων, με δυνατότητα συμμετοχής για αθλητές και αθλούμενους γεννηθέντες έτους 2006 και πριν.

Οι εγγραφές στο link:

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/

έχουν κλείσει, όμως μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή στην Γραμματεία του Τριάθλου, το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Φουγάρο στο Ναύπλιο (4μμ-8μμ) και την Κυριακή στην γραμματεία μισή ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr 

Στις 17 Ιουνίου η καρδιά του Τριάθλου θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο!

#NafplioEnergyTriathlon

Ακολουθήστε την διοργάνωση

στο Facebook @EnergyRaces

το Instagram @EnergyRaces.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ